iuliantv Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) mb 5823-A3M12G-0P10 are in menu service av 3195 sof sky (SKYWORTH)cu logo coocaa,in menu service are setari de limba dar nu e activa setarea, in menu principal are setari de subtirare,printre care si limba romana ,aceasta nu poate activata,nici din vre-o tasta din telecomanda(am incercat si telecomanda de utok perfect compatibila si diferite coduri mfy .dar nici un cod nu are functia directa de subtitrare,in menu poti intra din setarile de limba la subtitrare,dar nici o subtitrare din orice limba nu poate fi activata,dai ok degeaba,am tinut mai multe secunde apasat ok si alte taste dar nimic am citit si pe forumuri straine ,aceeasi problema,dar nu am gasit un raspuns clar de rezolvare Resetari din menu principal,din service,nu au rezultat asupra subbtitrarii poate cineva sa confruntat cu acesta problema si a gasit vre-o rezolvare(o smecherie ceva,vreo tasta ceva) Editat Februarie 15, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 15, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) Rezolvat MFY 1282 SKYWORTH 40E2000 SHIFT MFY dupa care tasta de subtitrare patratul cu puncte in partea de jos,in partea de jos a sagetii stanga,dupa care din OFF in UNDEFINED se activeaza subtitrarea permanent ,pe toate canalele,chiar daca e scos din priza ramane activat,in menu limba menu si subtitrare e setata pe Romana nu cred ca va merge daca e resetat spre rusinea mea uitasem fe functia shift a telecomenzi MFY Editat Februarie 15, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 19, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2022 subtitrarea se pierde daca se da reinstalare canale,sau resetul tv-ului(la reset era de asteptat) asa ca i.am scris un longher modificat mutata tasta de subtitrare in functia de subtitrare principala,fara a fi nevoie de tasta shift Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum