ROBEERT Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Buna seara tuturor. Acest TV este echipat cu urmatoarele ( vedeti si pozele ): Sursa: I40F1_ASM ( BN44-00340A rev 1.4 ) Mainboard: BN94-03388E ) Display: LTF400HQ01 T-con: 2010_R240S_MB4_1.0 Defect: acest televizor, are momente cand ii dispare imaginea ( backlightul si sonorul raman ). Deci, imaginea dispare, reapare si tot asa. Deocamdata, atat am avut timp sa masor tensiunile pe sursa si am constatat ca atat tensiunile furnizate de sursa mare, cat si PFC-ul, sunt OK. Acum, dupa cele spuse, defectul poate fi ori placa de baza ( BGA-uri deslipite ), ori T-con, ori display. Un sfat din partea colegilor referitor la acest defect, este binevenit. Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 eu unul i.as da cu putin aer cald la ,,scaler..video,procesor video,pe placa digitala cele de langa cupla lvds.asya daca displayul e ok,displayul,deobicei merge testat pe jumatati,daca pe o jumatate merge,atunci cred ca buba e in driverele laterale,daca are pe ambele parti,atunci partea defecta poate fi ,,jumulita de driverele laterale,dar nu inainte de a incerca izolarea unor trasee t.con display Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum