Rece tudor Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Imagine solarizata(negative)cauze Link spre comentariu
validae Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Asta e o întrebare ? Link spre comentariu
Rece tudor Postat Februarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2022 Da Acum 5 minute, validae a spus: Asta e o întrebare ? Da Link spre comentariu
validae Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Aşa cum ai scris acolo, numai întrebare nu pare.Uite cu aş fi pus eu problema: Vă salut, am un tv Blaupunkt model ,,x,, cu şasiu ,,y,, şi display ,,z,, care are imaginea solarizată.Care ar fi cauza şi ce rezolvare are ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 ...va rog frumos , eventual ... Link spre comentariu
Rece tudor Postat Februarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2022 Acum 48 minute, validae a spus: Aşa cum ai scris acolo, numai întrebare nu pare.Uite cu aş fi pus eu problema: Vă salut, am un tv Blaupunkt model ,,x,, cu şasiu ,,y,, şi display ,,z,, care are imaginea solarizată.Care ar fi cauza şi ce rezolvare are ? Scuze sunt nou pe forum,tv blaupunkt 32/189I-GB-5B-1HBKUP Multumesc frumos Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 (editat) Acum 48 minute, Rece tudor a spus: Scuze sunt nou pe forum,tv blaupunkt 32/189I-GB-5B-1HBKUP Multumesc frumos santeti nou in domeniu,nu neaparat pe forum.vi sa spus mai sus ,,Vă salut, am un tv Blaupunkt model ,,x,, cu şasiu ,,y,, şi display ,,z,, care are imaginea solarizată.Care ar fi cauza şi ce rezolvare are ?,, unde x-y-z trebuiesc completate Editat Februarie 14, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum