Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum ne autoeducam pentru a deveni savanti ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Văd că creşte "savantismul"!Atât că nu prea m-am lămurit ce e  savantul...De multe ori am impresia că mulţi ne considerăm savanţi,mai ales în domenii de care habar n-avem!

Deci ce e savantul?O explicaţie simplă,la "obiect",cred că ar mai clarifica lucrurile...Altfel "bodegăim" mult şi bine.Nu că nu ne-ar place...

Link spre comentariu
10 hours ago, Rammstein said:

Ai văzut clipul cu Andrei Pleșu? 

Da, si mi-am descoperit defectul. Sunt prost de bun.

Un singur lucru greseste, si nu atunci cand da exemplu ca "Noi suntem români" e un ceardaş, ci atunci cand ignora motivul pentru care unele natii, printre care si românii, au cantece despre identitatea nationala. Motivul e ca acele natii nu au alte motive de mandrie, si baga texte de patriotism exagerat ca sa se umfle pipotele poporului in speranta ca mai uita de problemele reale. 

Link spre comentariu
Acum 54 minute, icar a spus:

Cât despre Mihai Viteazaul, nu a fost decât un aventurier, care nu a avut nici o treaba cu unirea, ci doar cu cuceritul.

Sa nu te audă "Dacii liberi" & HAUR-istii ca, hop, pe lista neagră. 

Este păcat sa nu ne cunoaștem istoria, cum păcat este sa trecem în extremă...noi am fost, făcut, dres. 

Cine a trăit în anii 50 își amintește cum, prietenii de la răsărit inventase-ră tot, descoperise-ră tot(mai trebuiau sa ii facă pe Columb și Magellan, rusi). 

Link spre comentariu

Dap, 2000 de ani de istorie. 

Citeam pe undeva ca ai noștri daco-geți au fost alfa și omega ai omenirii, ca ei au inventat scrisul cu caractere latine(de aceea este plina România de scrieri în limba dacă) , ca limba latina  se trage din dacă, dacii au creștinat Europa ...

Cât pe aici sa dau o fuga pâna la Bruxelles sa cer un loc privilegiat României în UE, cu tot cu buda din curte!!! 

Editat de yo2mhj
Link spre comentariu
6 minutes ago, yo2mhj said:

Cât pe aici sa dau o fuga pâna la Bruxelles sa cer un loc privilegiat României în UE, cu tot cu buda din curte!!! 

Lasa ca nici cu poponautii din tata-n-fiu, europeni , nu-mi este rusine.
N-au buda in curte, dar au ajuns in ultimul hal de degradare umana.
Urmam si noi sa ne aliniem prostitutiei intelectuale in orice domeniu.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 17 minute, yo2mhj a spus:

Citeam pe undeva ca ai noștri daco-geți au fost alfa și omega ai omenirii, ca ei au inventat scrisul cu caractere latine(de aceea este plina România de scrieri în limba dacă) , ca limba latina  se trage din dacă, dacii au creștinat Europa ...

Va recomand in acest sens "Noi nu suntem urmasii Romei" de Dr. Napoleon Savescu... :rade:

(o sa cititi acolo nu ca noi am inventat scrisul cu caractere latine ci ca noi am inventat scrisul (punct). :)

Editat de informer
Link spre comentariu
38 minutes ago, Liviu.Mihaiu said:

Lasa ca nici cu poponautii din tata-n-fiu, europeni , nu-mi este rusine.
N-au buda in curte, dar au ajuns in ultimul hal de degradare umana.
Urmam si noi sa ne aliniem prostitutiei intelectuale in orice domeniu.

Depinde de tine. Ce alegi, aia esti. Zic si eu, nu te cunosc decat ca Gica-Contra. O fii si Contra aia cu schepsis. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări