KISS Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 3 ore, Rammstein a spus: Și tu ești bănuit a fi Liviu Mihaiu Banuit, putin spus...e deja o certitudine. Uitati-va la fiecare topic unde posteaza Merk apare si LM. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Poate afli si unde a disparut Mafalda. Ca ne-a dat subiect de incaierat. Unii, nu eu . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) Ciudat, Unde apare @Rammstein si @Mircea apare si @KISS. Oare ce sa insemne ? Trio Polifonic (era o si formatie de muzicute ) ? 6 minutes ago, Rammstein said: Am observat. Poate aflu mai multe prin metode specifice..... Cam ce metode utilizezi in afara de a stresa moderatorii cu intrebari de genul: "Ce IP are ala ?" Banuiesc ca astfel de informatii nu sunt publice. Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) Da, ne numim RMK. Metale grele si foarte grele numai. Editat Februarie 15, 2022 de Mircea Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) 3 minutes ago, Mircea said: Da, ne numim RMK. Metale grele si foarte grele numai. Cantati impreuna ? Participari pe echipe la Olimpiade ? Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Bilete gasesti pe pagina noastra FB. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) N-am FB. Pe ceva mai savant (ca sa revenim ontopic) get TikTok nu aveti reprezentare ? Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 E tare asta cu "autoeducarea"!Ai senzaţia că şi vezi hectare de savanţi! Realitatea este cu totul alta.Nimeni nu ştie "reţeta" succesului pentru a deveni savant.Cred că aici elementul genetic e hotărâtor.Că poţi deveni un bun sau foarte bun profesionist este posibil.Da' savant mai ba!... Nu ştiu dacă s-au găsit explicaţii logice,plauzibile,pentru majoritatea invenţiilor,teoriilor radicale din lume.Cum funcţionează reţelele neuronale în cazuri din astea?Care sunt conexiunile logice? Se râdea pe aici că în experimentele cu AI s-au trezit că programele începuseră să înveţe şi să "gândească"!Şi nu ştiau cercetătorii cum făceau asta!...Dacă la nivelul ăsta relativ mai simplu nu putem studia procesul "gândirii",care sunt şansele să o facem pentru oameni?? Sunt sau nu şanse ca AI să depăşeascâ performanţele creierelor umane? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 16 minutes ago, BRANCA said: Sunt sau nu şanse ca AI să depăşeascâ performanţele creierelor umane? In materie de stocare si conexiuni logice intre informatii, AI este deja mult peste ce poate un creier uman. Problema este cand sa se va ajunge la AI care sa fie capabila sa simuleze prostia, dementa, minciuna, analfabetismul ... Abia atunci o s-o cam belim. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) 14 minutes ago, Rammstein said: Bade..... pot să mă joc cu mintea ta până îți ard toate siguranțele, înainte de a intra in protecție, m-am pregătit ceva ani pentru a putea să fac asta. Nu inteleg ce vrei sa spui. Conteaza ? PS: Ca sa inteleg. Ce intelegi tu prin "arderea" unei sigurante ? Procesul care se produce. Vorbesc serios cand intreb asta ! Hai sa discutam despre asta. Ca te vad agitat. PS2: Daca permit moderatorii. Si nu azi, Repet: Ce intelegi tu prin "arderea" unei sigurante? Tu ai deschis subiectul. Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Poate nu ai inteles. "Ce intelegi tu prin arderea unei sigurante?" Cum se produce fenomenul? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Liviu, esti in inferioritate numerica. Si ma refer la numarul de ani pe acest forum. PS: eu stiu 2 chestii cu certitudine. Una: @Liviu.Mihaiu nu e @merck. Doi: @Rammstein e greu de inteles. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) 9 minutes ago, Mircea said: Liviu, esti in inferioritate numerica. Am inteles. Dar vad ca unul dintre membrii echipei fantastice RMK (de tine prezentata) deja renunta la lupta la simpla intrebare: "Ce este o "ardere" de siguranta ?" Intrebare: Cum "ard" lucrurile, si de ce ? Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Bag seamă că avem multe minţi odihnite...aţi făcut trei sferturi din traficul forumului doar pe topicul ăsta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) 6 minutes ago, Rammstein said: Eu mă pricep la făcut țigări din foi Cam tot aia este. De ce arde tutunul dintr-o tigare? . Si sa nu te superi ca insist. Tu "ai inceput". Voi, de fapt :) Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate