Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum ne autoeducam pentru a deveni savanti ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ciudat,
Unde apare @Rammstein si @Mircea apare si @KISS.
Oare ce sa insemne ? Trio Polifonic (era o si formatie de muzicute ) ?

6 minutes ago, Rammstein said:

Am observat. 

Poate aflu  mai multe prin metode specifice..... 

Cam ce metode utilizezi in afara de a stresa moderatorii cu intrebari de genul: "Ce IP are ala ?"

Banuiesc ca astfel de informatii nu sunt publice.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
3 minutes ago, Mircea said:

Da, ne numim RMK. Metale grele si foarte grele numai.

Cantati impreuna ? Participari pe echipe la Olimpiade ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

E tare asta cu "autoeducarea"!Ai senzaţia că şi vezi hectare de savanţi!

Realitatea este cu totul alta.Nimeni nu ştie "reţeta" succesului pentru a deveni savant.Cred că aici elementul genetic e hotărâtor.Că poţi deveni un bun sau foarte bun profesionist este posibil.Da' savant mai ba!...

Nu ştiu dacă s-au găsit explicaţii logice,plauzibile,pentru majoritatea invenţiilor,teoriilor radicale din lume.Cum funcţionează reţelele neuronale în cazuri din astea?Care sunt conexiunile logice?

Se râdea pe aici că în experimentele cu AI s-au trezit că programele începuseră să înveţe şi să "gândească"!Şi nu ştiau cercetătorii cum făceau asta!...Dacă la nivelul ăsta relativ mai simplu nu putem studia procesul "gândirii",care sunt şansele să o facem pentru oameni??

Sunt sau nu şanse ca AI să depăşeascâ performanţele creierelor umane?

Link spre comentariu
16 minutes ago, BRANCA said:

Sunt sau nu şanse ca AI să depăşeascâ performanţele creierelor umane?

In materie de stocare si conexiuni logice intre informatii, AI este deja mult peste ce poate un creier uman.
Problema este cand sa se va ajunge la AI care sa fie capabila sa simuleze prostia, dementa, minciuna, analfabetismul ...

Abia atunci o s-o cam belim.

Link spre comentariu
14 minutes ago, Rammstein said:

Bade..... pot să mă joc cu mintea ta până îți ard toate siguranțele, înainte de a intra in protecție, m-am pregătit ceva ani pentru a putea să fac asta. 

Nu inteleg ce vrei sa spui.
Conteaza ?

PS: Ca sa inteleg. Ce intelegi tu prin "arderea" unei sigurante ? Procesul care se produce.
Vorbesc serios cand intreb asta ! Hai sa discutam despre asta. Ca te vad agitat.

PS2: Daca permit moderatorii. Si nu azi,
Repet: Ce intelegi tu prin "arderea" unei sigurante? Tu ai deschis subiectul.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
9 minutes ago, Mircea said:

Liviu, esti in inferioritate numerica.

Am inteles. Dar vad ca unul dintre membrii echipei fantastice RMK (de tine prezentata) deja renunta la lupta la simpla intrebare:
"Ce este o "ardere" de siguranta ?"
Intrebare: Cum "ard" lucrurile, si de ce ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
6 minutes ago, Rammstein said:

Eu mă pricep la făcut țigări din foi  

Cam tot aia este.
De ce arde tutunul dintr-o tigare? . Si sa nu te superi ca insist. Tu "ai inceput".
Voi, de fapt :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări