Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Sa fie clar, eu nu aspir la statutul de savant. Imi e bine asa cum sunt, iar planeta nu se va opri din rotatie din cauza mea. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) 8 minutes ago, Liviu.Mihaiu said: Sa revenim totusi la subiect. Credeti ca este posibil ca dintr-un copil crescut intr-un neam de boschetari sa iasa un savant daca-l meditezi si-l duci la Harvard ? N-ai inteles cum sta treaba. Daca incerci sa pompezi o anumita educatie in cineva care are alte aptitudini, esecul e garantat. Deci, raspunsul e probabil ca nu. Editat Februarie 15, 2022 de Mircea Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 9 minutes ago, Mircea said: Imi e bine asa cum sunt, iar planeta nu se va opri din rotatie din cauza mea. Ba da. Orice corp prezent la suprafata pamantului duce la incetinirea vitezei de rotatie. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Nu daca faci ca mine, eu ma deplasez preponderent in sens contrar rotatiei pamantului. Si port mereu incaltari cu crampoane, sa nu se diminueze frecarea, sa fie randamentul maxim. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) 11 minutes ago, Mircea said: cineva care are alte aptitudini M-am legat mai sus de cuvatul "vocatie" folosit de tine. Si te-ai cam suparat pe mine. "Aptitudine" de unde poate sa vina ? Din nastere, ADN ? Sau de unde ? 3 minutes ago, Mircea said: eu ma deplasez preponderent in sens contrar rotatiei pamantului. Nu la sensul deplasarii ma refeream. Ci la cresterea diametrului. Principiul patinatorului rotitor. Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Unii vad departe, unii pot turna vinul fara sa verse, unii bat apa in piua pe semantica... cred ca vorbim de "defecte" din nastere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 4 minutes ago, Mircea said: cred ca vorbim de "defecte" din nastere. Sa evoluam oare pe principiul virusilori ? Mai un Delta , mai un Omicron. Cum o cadea zarul ? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Exista si varianta de mai jos. O vedem in cateva tari la est de România. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 https://www.google.com/amp/s/playtech.ro/2015/geniile-carora-nu-le-a-placut-scoala/amp/ Și pe la moi au fost destui, unii au picat Bac-ul rău de tot. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Daca pamantul este rotund, asa cum se banuieste, la est de Romania este si SUA. Nu ? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 E ca-n zicala cu balta si piatra. Insa nu toti sunt savanti precum L.M. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 26 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Sa evoluam oare pe principiul virusilori ? Nu a spermatozoizilor. Acum 35 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Nu la sensul deplasarii ma refeream. Ci la cresterea diametrului. Pamantul isi mareste diametrul constant pt ca atrage tot ce intra in sfera lui de atractie Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 1 minute ago, Mircea said: E ca-n zicala cu balta si piatra. Insa nu toti sunt savanti precum L.M. Ai ceva cu mine. Nu mai intervin. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 17 minutes ago, Liviu.Mihaiu said: Daca pamantul este rotund, asa cum se banuieste, la est de Romania este si SUA. Nu ? Unde, evident, nu sunt savanti. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Citat Credeti ca este posibil ca dintr-un copil crescut intr-un neam de boschetar Se zice ca un curs de genetica profesorul intreaba: - Femeia, gravida, e cu un IQ redus, ca si copii ei in viata, barbatul, mediocru, e alcoolic, veniturile familiei, numeroasa, sunt mult sub pragul saraciei. Ce ziceti, aprobati avortul? - Da, aproba in cor studentii. - Va multumesc domnilor studenti, tocmai l-ati ucis pe Beethoven! Link spre comentariu
Postări Recomandate