bogdan546 Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Eu cred ca fiecare om se naste cu o anumita cantitate de inteligenta . Aceasta inteligenta nativa se observa incepand de la gradinita, la grupa mica, cand unii copii sunt mai "isteti' decat altii fara o influenta exterioara ( educatie primita acasa). Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Care e mai istet: ala de stie sa-si scrie numele la 4 ani sau ala care poate pune un surub, o saiba si o piulita intr-o gaura? Eu zic ca nici unul, fiecare are abilitatile lui. Unul o sa fie prof, celalalt mecanic auto. Si fiecare o sa fie o catastrofa la jobul celuilalt. Cineva, parintii, scoala, va trebui sa-i indrume acolo unde abilitatile lor se potrivesc. Fara sa insiste pe educatia copilului enciclopedic, care are sanse majore sa se rateze. Samd. Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 13 hours ago, doru3160 said: Analfabet functional-analfabeti functionali. Daca imi spui ce e gresit aici, corectez, altfel cauta-ti de treaba. Analfabet functional (sg.) - analfabeti functional (pl.). Nu analfabeti functionali. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Credeam ca e lamurita problema, dar daca mai sunt observatii sunt binevenite, doar nu repetati ce au zis si altii....e plictisitor. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 9 ore, Mircea a spus: Eu zic ca nici unul, fiecare are abilitatile lui. Unul o sa fie prof, celalalt mecanic auto. Si fiecare o sa fie o catastrofa la jobul celuilalt. Cineva, parintii, scoala, va trebui sa-i indrume acolo unde abilitatile lor se potrivesc. Fara sa insiste pe educatia copilului enciclopedic, care are sanse majore sa se rateze. Samd. Pele, Maradona, Pavarotti, mai stiu eu ce ballerina massima, nu sunt savanti cu toate ca in domeniile lor au excelat, unii au avut academii proprii. Conteaza si abilitatile intr-o oarecare masura, dar nu sunt primul criteriu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 De parcă Einstein s-a autoeducat pentru a deveni geniu, ori te naști așa ori ba. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 7 hours ago, Rammstein said: Școala....... în România este o glumă proastă, nu te îndrumă nimeni, nu îți descoperă nimeni abilitățile, școala românească se bazează pe multe ore și materii inutile, învățare mecanică. Pentru ca inca mai avem generatii formate sub sistemul vechi. Atunci 2 chestii contau: unde era nevoie de robotei - si am vazut muntii de rebuturi de productie, si de unde iese un ban - sistemul de meditatii, pile si relatii. Sa fim seriosi, or fii parintii prostovani, dar chiar tot neamul iti e prost? Cineva te indruma, iti arata ce se poate face in viata, te ajuta sa descoperi. Daca scoala nu e decat un mod de a te stresa aiurea memorand chestii inutile. Mie nu parintii mi-au pus surubelnita in mana, ei faceau contabilitate. Ce oroare sa-mi fii impus si mie asta. 7 hours ago, Rammstein said: Eu am descoperit un viitor savant pe acest forum, sau poate este savant, este vorba de Liviu Mihaiu. Nu esti singurul. Pacat ca a trecut prin scoala... degeaba. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 15 minutes ago, Mircea said: 7 hours ago, Rammstein said: Eu am descoperit un viitor savant pe acest forum, sau poate este savant, este vorba de Liviu Mihaiu. Nu esti singurul. Pacat ca a trecut prin scoala... degeaba. Asta este din ciclul: Daca tot nu avem ce face, hai sa jignim pe un fraier care daca raspunde cumva la atacurile noastre zboara cateva zile de pe forum. Savanti voi. Sunteti clone ale aceluiasi cont ? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 We are legion! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 13 minutes ago, Mircea said: We are legion! cacat cu mac! 1 minute ago, Rammstein said: Îți repet, nu suntem clone Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 3 minutes ago, Rammstein said: Cei care ne cunosc din mediul virtual îți pot confirma asta... Cei care ne cunosc din mediul real pot confirma si ei. In plus, n-as vrea sa fiu confundat, in nici o situatie, cu urâtul de Viorel. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 6 minutes ago, Rammstein said: Și tu ești bănuit a fi Liviu Mihaiu Am vazut asta . Da el se simte jignit daca ii zici ca este @merck . Il cobori n'spe nivele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 (editat) 8 minutes ago, Rammstein said: Aprob pozitiv...... sunt urât Majoritatea persoanelor care au contribuit la salturile omenirii nu au excelat in frumusete. Editat Februarie 15, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Sa intelegem ca si tu tot urat cu spume esti? Sper ca stiti de glume... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 2 minutes ago, Mircea said: Sa intelegem ca si tu tot urat cu spume esti? Tatal lui Gioconda. Link spre comentariu
Postări Recomandate