Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Esec comanda PCM1795 de catre Arduino Nano

merck

Postări Recomandate

3 minutes ago, informer said:

Io nu-s persoana potrivita, mie-mi plac chinezii...

Si mie-mi plac. Mai ales ca reusesc sa simuleze soft tot felul de hardware. Cam asta cred ca este si in cazul de fata.
Scuze pt. offtopic.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 10 minute, merck a spus:

Daca la SPI a mers cu SCK de 108kHz am zis ca poate si la I2C merge.

Pai peste 6-8MHz, sa fii acoperit... oricum trebe sa fie ceva multiplu de frecventa de esantionare in varianta folosibila audio (parca am vazut scris ceva de genu`...) da` pt. comunicatie nu-i important.

N-ai vreo "caramea" d-aia, oscilator gata facut care scoate direct dreptunghiular? :)

Editat de informer
Link spre comentariu
20 minutes ago, informer said:

Pai 6MHz

fix 6MHz i-am dat si:

Screenshot-2022-02-16-at-19-37-55.png

:n1

Esti tare! 

P.S. Aveam pulsul 106 cand mi-ai zis ca trebuie clock de ordinul MHz-ilor (si totusi am vazut undeva 100kHz ca de aia i-am dat la SPI clock de 100kHz). Acum ca merge am pulsul 93.

Saturatia 97-98% :rade:.

P.P.S. Astazi de oftica ca nu-mi mergea I2C-ul am rezolvat intr-un fel cu ESP8266 :57da si acolo o sa vreau mai mult ... deci tot pe tine o sa te caut. 

Link spre comentariu

Bun... deci mi-esti dator 2 beri... :aplauze

La SPI nu este o limita de jos a frecventei (posibil sa ma insel...), cat de lent ii dai clock-u` asa lent merge... in schimb la I2C se cam specifica 100kHz... si nah, cine stie cum ii implementat chip-u` ala?!?

Editat de informer
Link spre comentariu

Cand ai zis ca trebuie sa ne intoarcem la datasheet si ai pomenit de Clock cand am dat search pentru SCK(ca asa citesc eu un pdf si de asta nu-mi iese) si cand am ajuns la tabelul pe care l-ai pus tu mai sus si am  vazut FSCK MHz .... am trecut repede mai departe! :57

Stiam ca n-am de unde sa scot MHz! 

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări