Barbaro Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 Primit coletu' , totul conform descrierii, ambalare super, nota maximă și pentru transportator. Mulțumesc ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 On 2/21/2022 at 10:11 PM, yo9hrb said: Buna seara, As dori, daca mai sunt disponibile, urmatoarele: - tuburi 1T4, 2 buc. Sau 3, daca sunt dispunibile. - Cablaj filtru in scara, 2 buc. - Casti RSR - 5 buc. Va rog sa-mi transmiteti o suma cu transport prin posta si un cont unde sa fac plata. Trimiteti cand aveti timp, nu e absolut nici o graba. Daca ajund eu prin zona va anunt. O seara placuta. Au sosit toate, impecabil. Multumesc, o zi placuta va doresc. P.S. Sper ca au sosit si banii la dvs. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 26, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2022 Au sosit, multumesc! UP, inca mai sint ceva tuburi! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 28, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2022 UP! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 2, 2022 Autor Partajează Postat Martie 2, 2022 valabile Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 13, 2022 Autor Partajează Postat Martie 13, 2022 Penultima actualizare, inainte de a inchide taraba! am mai adaugat o pagina intitulata ''de toate'' in pagina de vinzari de pe site-ul meu! va fi actualizata de citeva ori pe zi astazi si miine, iar joi voi solicita inchiderea! Ramin desigur valabile si restul baginilor! https://digitronics.ro/index.php/de-vinzare-3/de-toate/ Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 14, 2022 Autor Partajează Postat Martie 14, 2022 UP, am mai adugat pagini noi si mai urmeaza! Link spre comentariu
TonyC Postat Martie 14, 2022 Partajează Postat Martie 14, 2022 Buna seara, Ce valori au potentiometrii multitura ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 16, 2022 Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 scuze de intirzierea raspunsului, dar nu am reusit sa dau de ei. nu i-am dat in mod sigur, dar nu reusesc sa-i gasesc, cind apar va anunt. UP! am mai adaugat o pagina, cred eu interesanta, poarta numele zilei de astazi, voi mai aduga una dupa amiaza! dar de miine la prinz, inchid aprozarul! se pierde timp cu gasirea cutiilor adecvate, cu ambalajul si cel mai dernjant, se pierde toata ziua cu asteptarea curierului, ieri, am avut acera curier care a venit aproape de ora 19! pentru moment am o entorsa la un picior si sub nici o forma nu pot sta la cozi la posta, nici pentru mine chiar! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 16, 2022 Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Buna seara, am mai adugat o ultima pagina cu alte citeva chestii dragute, inclusiv un Raspberry Pi! Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 18, 2022 Partajează Postat Martie 18, 2022 Ce dimensiune au cele doua miliampermetre identice? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 18, 2022 Autor Partajează Postat Martie 18, 2022 Imi pare rau, dar nu mai am acces la ele pentru moment! Rog stergerea/inchiderea anuntului! multumiri Link spre comentariu
Postări Recomandate