audigeo Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Buna ziua Amplificatorul meu pma 1060 se aude mai incet (sesizabil) pe canalul stanga, trebuie sa egalizez sunetul din balance, ce ar putea fi ? editat de moderator Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Ar putea fi multe cauze, dar ce sursă de semnal utilizaţi ? Aveţi experienţă în depanare ? Link spre comentariu
Analfabetul Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Aici găsești schema: https://www.audioservicemanuals.com/d/denon/denon-pma/denon-pma-1060/212659-denon-pma-1060-service-manual Link spre comentariu
audigeo Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 Acum 25 minute, validae a spus: Ar putea fi multe cauze, dar ce sursă de semnal utilizaţi ? Aveţi experienţă în depanare ? Sursa e buna,am verificat,este un PC, un preamp dac Emotiva ta 100, si pma 1060.Experienta in depanare am,minima.M-as descurca ,numai sa nu fie ceva foarte complicat. Link spre comentariu
audigeo Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 Acum 13 minute, Analfabetul a spus: Aici găsești schema: https://www.audioservicemanuals.com/d/denon/denon-pma/denon-pma-1060/212659-denon-pma-1060-service-manual Am descarcat-o.Ms Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Ia o cască telefonică cu rezistenţa internă de minim 160-200 Ohmi şi înseriaz-o cu un condensator de 220nF-1uF.Pui un fir la masa comună audio şi cu celălalt te plimbi din loc în loc de la intrarea în amplificator până la ieşire când pe un canal, când pe celălalt ascultând semnalul.Unde vezi că scade brusc nivelul, investighezi cauzele.Poate fi un contact imperfect la potenţiometre, comutatori, condensator electrolitic de cuplaj devalorizat, un traseu fisurat, o lipitură rece, etc. Link spre comentariu
audigeo Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 Acum 49 minute, validae a spus: Ar putea fi multe cauze, dar ce sursă de semnal utilizaţi ? Aveţi experienţă în depanare ? Am mai descoperit ca pe mod "source direct" functioneaza corect!O fii din etajul corector de ton? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Posibil, verifică aşa cum am indicat cu casca, ascultând semnalul audio preamplificat.Se va observa uşor unde e problema. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 @audigeo,ia o seringă și șprițuiește puţină motorină în toate comutatoarele și potențiometrele,pe rând,apoi mișcă-le energic de 10-20 de ori. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Chiar voiam să întreb dacă face aata pe orice sursă sau nu dar am primit răspunsul când am citit că pe source direct se aude ok. Problema pare a fi selectorul de surse. Muuuult spray de contact și să sperăm că-și revine și nu necesită demontare. Succes! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Nu mai dați banii pe ”șpraiuri” și alte prostii! Cumpărați 1 ”kil” de motorină(motorina mai ieftină,aia scumpă e cam ”uscată”) și o seringă și rezolvați toate problemele. Eu am prins și folosit și motorina aia non-euro grasă cu parafină;era mai bună decât asta din ziua de azi. Link spre comentariu
Analfabetul Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 (editat) Dacă vorbim de Trecut, gazul lampant era cel mai bun. Conține hidrocarburi parafinice, izoparafinice etc. Și azi e bun. Dacă mai găsești. Editat Februarie 16, 2022 de Analfabetul Link spre comentariu
okean Postat Februarie 19, 2022 Partajează Postat Februarie 19, 2022 Se gaseste in mod curent la Dede...eu il folosesc dupa reteta veche, amestecat cu alcool izopropilic jumate jumate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum