Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa condens

acamy79

Postări Recomandate

Bună ziua. Am un aparat de aer conditionat daikin 18000btu montat acum 2 ani. Nu a funcționat niciodată cum trebuie, după o ora se umple cuva si se elimina apa in casă. Tubul de evacuare al apei este îngropat în tencuiala. Au fost mai mulți instalator care au concluzionat că undeva tubul este curbat/ ciudat. Se poate rezolva problema cu o pompă de condens? Ce recomandați?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• acamy79

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred că da, dar prefer o soluție  care să însemne mai puțin spart. Tubul îngropat duce în canalizare. Tubul este poziționat greșit cel mai probabil imediat în spatele aparatului ( este mai sus decât nivelul tăvii în care se acumulează apa de condens)

Link spre comentariu

Mai simplu decât o ţeavă de scurgere direct prin perete afară nu există.Se poate găuri fără mizerie, punând furtunul aspiratorului chiar sub burghiu.Eventual aspiratorul scos cu spatele pe un geam alăturat, ca să nu refuleze praf fin în cameră.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări