mariantoader82 Postat Februarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2022 Greșeala mea ,tv e un led ,condensatorul care l-am schimbat e de 47yf la 200v ,nu am avut la 200v și am pus la 400v . Am măsurat toate tensiunile mici de pe stabilizatori din MB sunt prezente și constante ,am dat cu aer cald 1min pe procesor ,nici o schimbare procesorul e rece ,led stby stins . Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 (editat) E defect cunoscut cu condensatorul de 47/200,dar și cu el uscat/bubuit,tv-ul trebuie să funcționeze cu lipsă backlight. Eu cred că tv-ul a funcționat cu condensatorul așa bubuit(backlight aprins,cond.mai avea ceva capacitate),ulterior survenind un alt defect,și nu a mai funcționat deloc. Editat Februarie 14, 2022 de adydep Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Februarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2022 Da ,e posibil ,dar din spusele proprietarului în timpul funcționarii a ieșit un firicel de fum ,el repede la tras din priza .Eu am găsit condul umflat și am dedus ca din el a ieșit fum. Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Martie 11, 2022 Autor Partajează Postat Martie 11, 2022 Televizor rezolvat ,reparat de Florinel ,defect CI WT61P805 și tranzistorul care-l alimentează. Acum după rescrierea dumpului funcționează corect . Mulțumesc în special lui Florinel și nu în ultimul rând tuturor care sau implicat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum