saptemari Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 M-a rugat un amic sa il ajut cu vanzarea acestui radio. Carcasa este in stare buna. Exista o crapatura pe partea superioara (sau cel putin asa pare), dar nu a strapuns materialul. In montaj s-a intervenit, nu este chiar vandalizat, dar cineva a taiat un traseu. In vreo 3-4 locuri mai sunt trasee exfoliate, motiv pentru care au fost refacute cu sarma. Nu stiu daca atunci cand a fost produs ori ulterior cand au fost poate refacute lipiturile, s-a utilizat in loc de sacaz pasta decapanta. Per ansamblu cablajul nu arata bine pe partea cu lipituri, dar poate fi refacut fara probleme. Cand il alimentez, se aude un pocnet in difuzor, dar atat. Am masurat transformatoarele si nu sunt intrerupte. Nu cunosc starea de functionare a tranzistoarelor, insa nu lipseste niciunul. Condensatorul variabil functioneaza, nu este murdar. Un buton este spart, dar poate fi lipit, bucatile sunt inauntrul radioului. Cred ca cineva a intervenit si in bobine. Eu am schimbat electroliticii cu unii recuperati, dar ok. https://postimg.cc/gallery/FfML7Vs Pretul este de 50 de lei la care se adauga transportul. Prefer predarea personala, dar nu am sa refuz niciun coleg. Link spre comentariu
saptemari Postat Februarie 20, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2022 40? Link spre comentariu
saptemari Postat Martie 10, 2022 Autor Partajează Postat Martie 10, 2022 De actualitate, pret 50 de lei Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 Cumpar radioul daca mai este! Multumesc! Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 7 Partajează Postat Martie 7 Bună ziua, Mai este radioul Milcov? Aş fi interesat pentru un prieten. Mulţumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate