DmC Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Salutare. Vreau sa imi fac un mic atelier pentru a confectiona rame foto, cutiute din lemn, mici decoratiuni pentru casa etc. Nu sunt tamplar de meserie. deci experienta nu prea am, dar imi place sa fac lucruri din lemn (am facut o casuta pt papusi pt fetita mea). In prima faza vreau sa fac cateva lucruri pt mine dupa care vreau sa incerc sa le si comercializez. Imi puteti recomanda sculele electrice necesare pentru asa ceva (marca, precizie, rezistenta, pret)? Am o masina de infiletat si de gaurit dewalt pe acumulatori. Voi folosi lemn din comert (pal, mdf, lemn de esenta moale), deci nu voi avea nevoie de masina pt rindeluit si degrosare. La ce investitie in scule trebuie sa ma astept? Nu vreau sa investesc foarte mult, nestiind daca voi reusi sa comercializez lucrarile sau voi ramane la stadiul de hobby. Multumesc pt eventualele raspunsuri. Link spre comentariu
spik Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Pal, mdf...nu prea se taie cu scule ieftine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum