Yuly Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 vreau sa stiu daca alimentarea placi video trebuie sa fie aceeasi cu cea a placii de baza sau se poate pune de la o sursa separata...placa care vrea sa alimentez este 7300gt pe agp.pls advice.... Link spre comentariu
Yuly Postat Noiembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 ma intereseaza in special alimentarea la 5v a placi ca sursa actuala isi da duhu la un overclock mai mare la proc :partyman:la 12v trebuie sa mearga dar ma gandeam la 5v ca placa mai ia putere si din placa de baza si sa nu ma trezesc fara placa :toimonster: Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 de obicei placile cu alimentare externa se alimenteaza de la 12v,de unde pot trage mai multi w(la 5v,amperajul e >dublu decat la 12v,pt aceeasi putere) Link spre comentariu
Vizitator ktg Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Incearca totusi sa-ti faci rost de o sursa mai mare si sa alimentezi si suplimentar placa video din aceeasi sursa.De ce? Ai sa te trezesti cu artefacte si nu ai sa stii de unde vin.Mai ales daca e un Leadtek7300GT.Eu am patit-o cu un 6800. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum