draku Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 De regula, bunul simt, daca il ai, iti da de stire cand cineva spune chestii relevante sau vrea sa te abureasca.... Indiferent de domeniu... Daca esti ultimul tractorist de la coada vacii, care in afara de Bachus nu cunoaste prea multe lucruri, s-ar putea sa nu pricepi nimic, niciodata... On topic: mama mea, ca mai toate persoanele in varsta, a incercat sa ofere ceva unul medic dupa o interventie marunta... A fost refuzata categoric printr-un "Exclus!" care i-a taiat tot avantul... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 (editat) Dupa actiunile prestate de ceva persoane fizice si mai ales de cele doua posturi TV anti-Romania, cam greu pentru medici. In acesti doi ani de pandemie au fost acuzati de antivaxeri ca omoara oameni prin spitale pentru a creste numarul de morti din cauza virusului actual ... , ca mint atunci cand spun ca ei chiar au facut o facultate in domeniu ... Cam greu sa se reabiliteze dupa atatea atacuri bine regizate dar Putin cam usor de deslusit in aceste momente. Editat Februarie 12, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 12, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2022 Cred că nu ne aşteaptă vremuri mai bune cu medicii şpăgari.Cei tineri ce vin pe "scenă" sunt şi mai ahtiaţi după bani ca cei dinainte! În continuare se aude de şpagă pentru examene la medicină şi asta spune multe! Trăim într-o lume în care numai banul contează... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 1 hour ago, Liviu.Mihaiu said: Dupa actiunile prestate de ceva persoane fizice si mai ales de cele doua posturi TV anti-Romania, cam greu pentru medici. In acesti doi ani de pandemie au fost acuzati de antivaxeri ca omoara oameni prin spitale pentru a creste numarul de morti din cauza virusului actual ... , ca mint atunci cand spun ca ei chiar au facut o facultate in domeniu ... Cam greu sa se reabiliteze dupa atatea atacuri bine regizate dar Putin cam usor de deslusit in aceste momente. Stii care era schema de tratament cu Dexametazona in Romania in valul Delta? In USA, Franta, Belgia se administra (vorbesc de valul Delta) maxim 6mg pe zi timp de 10 zile. Cauta sa vezi ce se intampla daca dai dexametazona unui diabetic. Eu iti dau niste date reale, pacient cu glicemia pana in 120 dupa a doua doza de dexametazona doar de 6mg avea glicemia la 256. Daca lua doza din schema de tratament .... se lasa cu coliva! In Franta doi profesori de renume international (unul a luat si un premiu Nobel pentru HIV deci este pe felie cu virusii )au fost facuti sarlatani doar pentru ca nu au predicat cum doreau autoritatile. Deci daca ne luam dupa declaratiile autoritatilor sarlatanii ajung sa predea medicina in Franta! Basca ca unul din ei a fost si vice-presedinte la European Advisory Group of Experts on Immunisation si celalalt asa de sarlatan a fost ca a predat si in China! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 2 hours ago, BRANCA said: Cred că nu ne aşteaptă vremuri mai bune cu medicii şpăgari.Cei tineri ce vin pe "scenă" sunt şi mai ahtiaţi după bani ca cei dinainte! În continuare se aude de şpagă pentru examene la medicină şi asta spune multe! Trăim într-o lume în care numai banul contează... Acum vreo 2 ani, am fost operat (o chestie minora) de un medic tanar. Avea in jur de 30... 35 de ani. Nu mi-a cerut nimic. Am vrut sa-i ofer o mica atentie. Din proprie initiativa. Ma operase, ma vindecase. N-am reusit. La colegul dansului, medic vechi, sef de sectie, se stiau tarifele din momentul in care te internai. Nu conta ca salariul net era in jur de 20.000 lei. In concluzie sunt oameni si oameni. Vreti sa va povestesc de spagile de la ISCIR? Cum erau luate acum 15...20 de ani si cum sunt luate acum? Am lucrat acolo, aveam vreo 30 de ani, eram singurul inspector posesor de apartament confort 2 si... Dacia 1100 asamblata din ramasite in perioada studentiei. Am reusit multe in viata, o singura chestie nu mi-a iesit - aia cu spaga. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 12, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2022 Y09.Adevâr cu oameni şi oameni,dar mai contează şi procentele din fiecare! Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 In patrie e ideea gresita ca daca unul isi face datoria trebuie recompensat.NU,isi face datoria pentru ca e pus in acel post si remunerat ca sa isi faca datoria. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Poate pentru ca sint asa de putini cei care si-o fac, incit vrem sa-i recompensam??? Acum 14 ore, merck a spus: Ce competente ai tu ca sa judeci daca stia ce spunea acel medic? Compentente preponderente si madagascar ridicat! In afara de asta, am tinut cont de prestigiul institutiei in care lucra, de faptul ca nu practica in nici un cabinet/clinica privat/a, de faptul ca activa intr-o institutie de invatamint superior, de ce se spunea la radio sant si mai ales de faptul ca tratamentul propus de dumnealui pare sa dea rezultate! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Si sefa de la infectioase, din iasi, medic bun, cadru didactic UMF, dar spaga lua pe fata. Dovedit de procurori, nu barfe. Asta e, e genetic. Daca o are in urina(spaga) atunci o va pretinde. Imbucurator este faptul ca nu se poate generaliza. Sunt si medici care se uita intr-un fel la tine cand vrei sa le dai ceva, incat te face sa-ti para rau pt gest, si te face sa te simti ultimul om. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 Mare Savant.La orice tratament 99% contează diagnosticul.E f bine că medicul l-a pus corect! Am cunoscut un ins care a avut două diagnostice puse greşit ls picior.Unul din ele cancer!Ambele,parcă,la cadre universitare în Timişoara. Abia al treilea diagnostic,pus tot de un cadru universitar,în Bucureşti,a fost corect.Omul s-a vindecat şi spunea că proful care l-a tratat n-a vrut să ia nimica!Şi,zicea fostul bolnav,ar fi vrut să-l recompenseze.În fond aproape trecuse pe lângă moarte... Link spre comentariu
tenzen Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Caz concret,tumoare la un piciorus de copil,doctorita superexperta din Iasi,facut tomografe si super investigari,platit cinstit 7000 de lei plus investigatii,drumuri peste drumuri,suma totala 12.000.Rezultatul,unul dezastruos,peste citeva luni,aceeasi tumoare,de data asta,la dublu.Mers inapoi pentru reeevaluare,doamna jignita profund de faptul ca printre altele,i-am mentionat ca treaba facuta nu a fost calitativa,scandal mare,nu s-a rezolvat,bineinteles,nimic.Mers la Bucuresti,facut investigatii,operata treaba,doctorul nu a cerut nimic,dar la plecare am dat eu 2000,pentru ca asa am vrut,pe baza celor vazute in timpul spitalizarii,atit ca comportament cit si profesional,atit cit ne pricepem sa evaluam interesul acordat problemei.S-a rezolvat prompt si profesional,dupa 2 ani,nici o problema.Omul nici nu a refuzat,nici nu s-a aratat interesat de spaga,puteam sa plec linistit fara sa dau nimic,treaba era de aceeasi calitate.Dupa 12.000 dati aiurea,imi dau seama ca aia puteau sa fie in buzunarul meu,indiferent daca a doua oara se chema spaga,ceruta sau nu,important fiind sa iti rezolvi treaba,nu sa dai banii legal,chiar si cu factura, unor idioti... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 Tenzen.Cam toţi doctorii de la privaţi lucrează şi la stat.Nu sunt superspecialişti de import.Acolo poate ai parte de o tratare mai îngrijită.Atât!Pot să o dea în bară ca şi ceilalţi... Oftica mare e că-i plăteşti şi te trezeşti că degeaba!Şi partea proastă e că dacă ai încerca să-i ataci cu malpraxisul ai avea şanse undeva deasupra zero!... Link spre comentariu
Postări Recomandate