BRANCA Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Azi am văzut pe sticlă o ştire puţin mai veche.Am rămas blocat! Mai rău e că judecătoarea din Braşov la achitat pe medic!N-am văzut ca respectivul spital să fi luat ceva măsuri... Cum vi se pare? https://www.google.com/amp/s/www.libertatea.ro/stiri/medic-de-la-spitalul-militar-brasov-achitat-dupa-ce-42-pacienti-l-au-acuzat-ca-le-a-cerut-si-i-au-dat-mita-3945479/amp Link spre comentariu
icar Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Chichita avocateasca! Conform rechzitoriului, medicul nu a luat mita, ci a primit donatii, in bani si aparatura medicala. Nu exista vinovat si nevinovat, ci doar avocat prost si avocat priceput! Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 (editat) Voi cand faceti o reparatie, clientul este multumit si va da ceva in plus decat costul reparatiei...nu-i spuneti multumesc? Sau ii dati banii inapoi sii spuneti sa plece cu ei ca sunt piaza rea? Toata lumea se bucura cand primeste ceva in plus. Nu fiti fatarnici, ca asa este! Latinii au inima mai deschisa decat alte natii! Editat Februarie 11, 2022 de mac01 Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 11, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 Parcă ziceau la TV că pretindea "supliment"...Aia cum e?? N-am nimic cu datul banilor,dar nu sunt de loc de acord cu cerutul lor!! Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Una este sa-i dai doctorului un "cadou" dupa ce te-a facut sanatos si o cu totul alta treaba este sa ti se ceara ceva pt a fi operat sau tratat. Conditionarea actului medicat de primirea unui stimulent este gresit, imoral si ar trebui aspru pedepsit. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 (editat) Acum 58 minute, sesebe a spus: Conditionarea actului medicat de primirea unui stimulent este gresit, imoral si ar trebui aspru pedepsit. Asta este valabila la stat. Dar mai exista si privat-ul...care aplica foarte bine conditionarea actului medical. Platesti-primesti....nu platesti-la revedere! Si fac pariu ca majoritatea tot la privat se trateaza-opereaza! Editat Februarie 11, 2022 de mac01 Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Privatul da bon fiscal sau factura pentru serviciile medicale prestate ( de fapt nu medicul de acolo ca se plateste la casierie ), ala de la stat baga banii in buzunar, cu toate ca are deja un salariu. Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 E prea clara si vizibila traba,nu se mai poate da alta interpretare.Si atunci se incearca a se da o forma de genul asta,pentru fraieri si creduli. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 Acum 17 ore, mac01 a spus: Si fac pariu ca majoritatea tot la privat se trateaza-opereaza! zici ca spitalele de stat stau goale? la privat se fac in cea mai mare parte operatii marunte, nu au inca dotarea necesara. Iar la privat, interventiile sint in mare parte decontate de stat, au contracte cu casa, smecheria este ca taxeaza cazarea si masa la preturi de UAI in Dubai! Acum 17 ore, modoran a spus: Privatul da bon fiscal sau factura pentru serviciile medicale prestate ( de fapt nu medicul de acolo ca se plateste la casierie ), ala de la stat baga banii in buzunar, cu toate ca are deja un salariu. am incercat saptamina trecuta sa ofer o atentie unui medic de la stat si inca imi este rusine pentru gest, adica pentru felul in care nu a acceptat ''atentia''! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 2 hours ago, Marele Savant said: am incercat saptamina trecuta sa ofer o atentie unui medic de la stat Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 (editat) Acum 2 ore, Marele Savant a spus: am incercat saptamina trecuta sa ofer o atentie unui medic de la stat si inca imi este rusine pentru gest, adica pentru felul in care nu a acceptat ''atentia''! Normal asa ar fi corect, sa nu dai nimic, numai ca romanul inca este sceptic...daca nu ma trateaza cum trebuie, daca nu-si da interesul sa faca operatia cum trebuie...s.a.m.d. Multi suntem obisnuiti din vremurile apuse...sa te duci la doctor plin...iar cand vine vorba de viata ta, banul chiar nu mai are nicio valoare, indiferent unde-l dai, la stat sau la privat. Medicina este o meserie grea si care necesita multa experienta acumulata in timp....asa ca eu consider ca daca un doctor te face bine, atunci merita toata atentia si tot respectul. Cu banii nu te duci in groapa, doar te ajuta sa traiesti....ca un doctor primeste si altul refuza...asta-i viata, nu toti suntem la fel. Ca-i nesimtit si-ti cere de la obraz...ce mai conteaza daca-ti salveaza viata. O viata avem si este lucrul cel mai de pret...tragem cu dintii de ea, atat cat se poate si cat vrea tata Dumnezeu. Sa nu mai vorbim de faptul ca-i scurta si trece al naibii de repede! Editat Februarie 12, 2022 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 Acum 4 ore, mac01 a spus: Ca-i nesimtit si-ti cere de la obraz...ce mai conteaza daca-ti salveaza viata. De cele mai ulte ori, cel care pretinde nici nu il duce mintea prea mult, deci posibil sa dai coltul si cu banii luati. De asta m-am convins din experiente personale. A ajuns medic pe spinarea parintilor, si in rest este tipul descurcaret. Mai o relatie politica, mai un spate de al parintilor, si uite-asa se trezeste mare medic, si nu ezita sa conditioneze actul medical. Unde are interes, lasa de la el, dar cand e vorba de pulime, jupeste cat poate. Asta ar fi un portret al medicilor care pretind spaga. Am intalnit si medici care nu au vrut sa primeasca,implicit nu au cerut, dar mai rar. Probabil se primeneste si la ei generatia de spagari cu medici care vin din urma cu o constiinta. Asta e o speranta. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 La rahatii astia cu ochi ce vor pomeni si alte atentii desi au un salariu destul de consistent, eu le-as legaliza streangul nu mita! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 Acum 6 ore, mac01 a spus: Medicina este o meserie grea si care necesita multa experienta acumulata in timp....asa ca eu consider ca daca un doctor te face bine, atunci merita toata atentia si tot respectul. Asta m-am gindit si eu, am vrut sa-i ofer ceva inainte de a iesi din cabinet, nu inainte, pentru ca mi s-a parut ca stie ce spune! Omul are si grad didactic, sper ca si studentii pe care-i pregateste vor fi asemenea dumnealui! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 20 minutes ago, Marele Savant said: Asta m-am gindit si eu, am vrut sa-i ofer ceva inainte de a iesi din cabinet, nu inainte, pentru ca mi s-a parut ca stie ce spune! Omul are si grad didactic, sper ca si studentii pe care-i pregateste vor fi asemenea dumnealui! Ce competente ai tu ca sa judeci daca stia ce spunea acel medic? Link spre comentariu
Postări Recomandate