adydep Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Chiar acum, va_cristi a spus: "si vad unde pot sa modific"... Pai eu nu te inteleg. Scrii ca modifici dar apoi: " Testeaza aceasta librarie: http://www.rinkydinkelectronics.com/library.php?id=51 . "ma depaseste" Tu nu stii sa adaugi o librarie in Arduino IDE? Uite un exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=dbxXPblpsiQ Salut,sunteți Cristi cu dacia roșie care ați lucrat la atelierul de reparații tv. de la gară cu Vali Cojocaru și Ion Cășeriu? Link spre comentariu
va_cristi Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 Acum 22 ore, adydep a spus: Salut,sunteți Cristi cu dacia roșie care ați lucrat la atelierul de reparații tv. de la gară cu Vali Cojocaru și Ion Cășeriu? Salut! Nu. Nu am lucrat in reparatii tv. Link spre comentariu
va_cristi Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 @benton am avut timp un pic, si asta mi-a iesit: Link spre comentariu
benton Postat Martie 12, 2022 Autor Partajează Postat Martie 12, 2022 La 09.03.2022 la 20:35, va_cristi a spus: @benton am avut timp un pic, si asta mi-a iesit: cam asa ceva este perfect si se poate si un cronometru in scadere se aloca 3 min sau 90 de secunde Link spre comentariu
va_cristi Postat Martie 12, 2022 Partajează Postat Martie 12, 2022 Acum 1 oră, benton a spus: cam asa ceva este perfect si se poate si un cronometru in scadere se aloca 3 min sau 90 de secunde Ai incercat "biblioteca" pe care ti-am recomandat-o? Eu am lucrat cu acea biblioteca, si daca tu folosesti alta, nu va functiona. Link spre comentariu
benton Postat Martie 17, 2022 Autor Partajează Postat Martie 17, 2022 da aceeasi biblioteca Link spre comentariu
benton Postat Martie 20, 2022 Autor Partajează Postat Martie 20, 2022 salutare am ajuns la puncul unde sa modific . multumita domnului Cristi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum