informer Postat Februarie 17, 2022 Partajează Postat Februarie 17, 2022 Acum 1 minut, benton a spus: nu fizic doar cod si schema Pai da, codul si schema reprezinta proiectul, "fizic" de obicei se cheama prototip. Ce pot sa zic... bafta, sper sa gasesti la un pret convenabil.... Link spre comentariu
va_cristi Postat Februarie 18, 2022 Partajează Postat Februarie 18, 2022 La 17.02.2022 la 9:56, benton a spus: ceva de genul asta Ce ai postat aici imi apartine. Pot doar sa te ajut un pic, chiar si gratuit, pe partea de iconuri (ca asta e boala mea,...). Sunt aglomerat cu munca si in timpul liber mai fac cate ceva pt hobby. Link spre comentariu
benton Postat Februarie 22, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2022 da este ok daca ma puteti ajuta va fac o schema cu ce as vrea sau cum sa procedam? Link spre comentariu
va_cristi Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 Acum 12 ore, benton a spus: da este ok daca ma puteti ajuta va fac o schema cu ce as vrea sau cum sa procedam? Incepe cu inceputul,... Schema, logica de control inputs/outputs,... Dar cu rabdare ca am de lucru si acasa pt servici. Link spre comentariu
benton Postat Februarie 24, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 aceeasi schema ca si aceeasta doar ca la ventilatoare sa apara program 1 program 2 pana la 6 trimiteti mi schema si codul acestui proiect dacase poate si vad unde pot sa modific si sa nu scrie controlul sistemului de incalzire si flacara aceea Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Pune banul jos și sigur îți face cineva proiectul,aici ești la ”Servicii”,adică ”pe bani”. Dă și tu...100 euro,cam așa ar trebuii. Așa văd că stai din 11 februarie,mai e puțin și a trecut luna;proiect canci... Link spre comentariu
benton Postat Februarie 27, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2022 am spus ca dau nu s a oferit nimeni sa faca proiectul Link spre comentariu
va_cristi Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 4 ore, benton a spus: am spus ca dau nu s a oferit nimeni sa faca proiectul Eu ti-am cerut niste detalii si vin cu completare: ce display ai? Este acelasi cu cel din videoclip? Link spre comentariu
benton Postat Februarie 28, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2022 am un 3.5" TFL LCD SHIELD si arduino UNO Link spre comentariu
va_cristi Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Pai vezi. in videoclip este unul de 2.2" si tu ai unul de 3.5". Au controllere diferite. Asta e una. Sunt multe modele de 3.5" cu procesoare diferite, ILI9488, R61581,... Testeaza aceasta librarie: http://www.rinkydinkelectronics.com/library.php?id=51 . Link spre comentariu
benton Postat Martie 3, 2022 Autor Partajează Postat Martie 3, 2022 La 28.02.2022 la 18:34, va_cristi a spus: Pai vezi. in videoclip este unul de 2.2" si tu ai unul de 3.5". Au controllere diferite. Asta e una. Sunt multe modele de 3.5" cu procesoare diferite, ILI9488, R61581,... Testeaza aceasta librarie: http://www.rinkydinkelectronics.com/library.php?id=51 . ma depaseste Link spre comentariu
va_cristi Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 La 24.02.2022 la 19:02, benton a spus: aceeasi schema ca si aceeasta doar ca la ventilatoare sa apara program 1 program 2 pana la 6 trimiteti mi schema si codul acestui proiect dacase poate si vad unde pot sa modific si sa nu scrie controlul sistemului de incalzire si flacara aceea "si vad unde pot sa modific"... Pai eu nu te inteleg. Scrii ca modifici dar apoi: " Testeaza aceasta librarie: http://www.rinkydinkelectronics.com/library.php?id=51 . "ma depaseste" Tu nu stii sa adaugi o librarie in Arduino IDE? Uite un exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=dbxXPblpsiQ Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 A dreaku ,,librărie,,..... Library = Bibliotecă. Link spre comentariu
va_cristi Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Acum 1 minut, validae a spus: A dreaku ,,librărie,,..... Library = Bibliotecă. Asa voi scrie mereu sa te enervez pe tine Validae. Parca esti de la "latrina3". Am reintrat pe acest grup sa ajut pe cineva. Dar in continuare sa gaseste cate unul destept... Folosesc acest cuvant. librarie ca e mai usor pt unii de vizualizat in: Sketch: - Include Library - Manage Libraries or _ Add .ZIP Library... Link spre comentariu
validae Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Nu am nimic cu utilizarea termenului original, dar mi se pare de prost gust să-i daţi un înţeles pe care nu-l are în limba română.Librăria e locul de unde cumperi cărţi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum