SHADYYY Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Salut . Am acest dispozitiv pe care trebuie sa il rescriu , dar nu ma pot conecta la el . Softul este stc-isp v6.88 , dispozitivele de care dispun , un jtag , un CH341A si o interfata icsp-usb . Pinii de acces la mcu ar fi ; 38 VCC , 16 GND , 7 Rx si 5 Tx .Cunoaste cineva mai mult ? Multumesc . Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 La 10.02.2022 la 17:11, SHADYYY a spus: Salut . Am acest dispozitiv pe care trebuie sa il rescriu , dar nu ma pot conecta la el . Softul este stc-isp v6.88 , dispozitivele de care dispun , un jtag , un CH341A si o interfata icsp-usb . Pinii de acces la mcu ar fi ; 38 VCC , 16 GND , 7 Rx si 5 Tx .Cunoaste cineva mai mult ? Multumesc . aici: http://www.stcmcu.com/datasheet/stc/STC-AD-PDF/STC-MCU-10-11-12C5A-GUIDE.pdf gasesti si modul de programare (este vorba de un convertor RS232-to-TTL cu MAX232) si cred ca ai nevoie de un convertor USB - TTL cu FT232 sau cu CH340 pentru a efectua programarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum