Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare mcu STC 90C58RD+ .

SHADYYY

Postări Recomandate

Salut . Am acest dispozitiv pe care trebuie sa il rescriu , dar nu ma pot conecta la el . Softul este stc-isp v6.88 , dispozitivele de care dispun , un jtag , un CH341A si o interfata icsp-usb . Pinii de acces la mcu ar fi  ;  38 VCC  , 16 GND  , 7 Rx  si 5 Tx .Cunoaste cineva mai mult ? Multumesc .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SHADYYY

1

• nico_2010

1

Top autori în acest subiect

La 10.02.2022 la 17:11, SHADYYY a spus:

Salut . Am acest dispozitiv pe care trebuie sa il rescriu , dar nu ma pot conecta la el . Softul este stc-isp v6.88 , dispozitivele de care dispun , un jtag , un CH341A si o interfata icsp-usb . Pinii de acces la mcu ar fi  ;  38 VCC  , 16 GND  , 7 Rx  si 5 Tx .Cunoaste cineva mai mult ? Multumesc .

aici: http://www.stcmcu.com/datasheet/stc/STC-AD-PDF/STC-MCU-10-11-12C5A-GUIDE.pdf gasesti si modul de programare (este vorba de un convertor RS232-to-TTL cu MAX232) si cred ca ai nevoie de un convertor USB - TTL cu FT232 sau cu CH340 pentru a efectua programarea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări