ROBEERT Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Buna ziua tuturor. Ma puteti ajuta cu spargerea parolelor pentru acest laptop? De fapt cere mai multe tampenii. Uitati in pozele din attach cu ce ma confrunt. Cand intru in boot option, imi cere parola 420G503-8FC8 ( vedeti poza ). O tastez si imi spune ca nu este buna. Are parola inclusiv pe windows. Am vrut sa scot HDD-ul sa il formatez. Trucul asta a tinut la toate. Hardul fiind formatat, laptopul va boota dupa urmatorul dispozitiv ( stick, DVD, etc ). Asta din pacate este echipat cu SSD pe interfata M2+. Ce ziceti? Gasim vreo solutie? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Pityu Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Salut! In primul rând trebuie să resetezi parola de BIOS. Restul este simplu după ce vei avea acces la setările din BIOS Dacă ai programator BIOS te pot ajuta in privat cu resetarea parolei de BIOS. Link spre comentariu
vlad751 Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Incearca aici. Bagi codul "420G503-8FC8" si-ti genereaza o parola Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 11, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 Acum 15 ore, Pityu a spus: Salut! In primul rând trebuie să resetezi parola de BIOS. Restul este simplu după ce vei avea acces la setările din BIOS Dacă ai programator BIOS te pot ajuta in privat cu resetarea parolei de BIOS. Salut. Am programator dar numai pentru memorii SPI de forma 25QXX. Sper ca memoria bios sa nu fie pe vreun NAND sau pe vreun EMMC. Pentru NAND-uri si EMMC-uri nu am programator. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 11, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 Acum 16 ore, Pityu a spus: Salut! In primul rând trebuie să resetezi parola de BIOS. Restul este simplu după ce vei avea acces la setările din BIOS Dacă ai programator BIOS te pot ajuta in privat cu resetarea parolei de BIOS. Buna ziua. Pun poze cu placa de baza si cu cipurile. Imi poate spune careva care din cele doua cipuri trebuie citit si salvat binul si trimis ca sa i se afle parola? Multumesc. Link spre comentariu
Pityu Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Ambele trebuiesc citite. Asigurativa ca cipurile s-au citit corect, pentru ca vor veni scrise din nou, Nu aflam parola, o resetam. Insist sa colaboram in privat. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 11, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 Acum 26 minute, Pityu a spus: Ambele trebuiesc citite. Asigurativa ca cipurile s-au citit corect, pentru ca vor veni scrise din nou, Nu aflam parola, o resetam. Insist sa colaboram in privat. ok. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 (editat) - Editat Februarie 11, 2022 de Florinel TV Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 8, 2022 Autor Partajează Postat Martie 8, 2022 Buna ziua tuturor. Laptop rezolvat, dar nu de mine. L-a rezolvat un coleg de-al meu. Cum????? Nu mi-a spus. Oricum, nu a rescris cipurile de bios. Nu se pricepe in ramura hardware, ci numai in ramura software. Nu stie nici macar nici cum arata o banala dioda. In software, rupe norii. Din pacate, nu stiu ce procedura a aplicat. Intr-o zi mi l-a executat si mi l-a adus deparolat. Scuze de intarziere. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum