grosu99 Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Este un DVD player cu ecran LCD si tuner (arata ca un laptop mic) .Am urmatoarea problema : imaginea apare in oglinda ,inclusiv traducerile si meniul care apare pe ecran. Ati mai intalnit asa ceva ? Se poate reseta toata "scula" sau cum as putea sa rezolv ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 am intilnit eu situatia aceasta , la executarea de telecomenzi pt astfel de scule . ai 2 variante mari si late de rezolvare ... 1-- cauti daca ai cumva buton de menu direct pe aparat . intr-unul din sub-menuuri ar trebui sa gasesti ceva de genul ...flip sau mirror . daca ai gasit asa ceva , apoi e simplu ...te joci cu crucea sus / jos sau stinga / dreapta ...salvezi optiunea ...si gata jucarika ... 2-- aceeasi manevra ca si la punctul 1-- , insa faza cu flip / mirror se acceseaza numai din telecomanda aparatului ... de-a lungul experientei mele , m-am intilnit si cu situatia 1-- ...si cu situatia 2-- . cel mai des am intilnit aceasta facilitate la proiectoarele tv ... Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 10, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2022 Aha ! Sa vad cum fac ! Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum