Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UNITED DVT-7060

grosu99

Postări Recomandate

Este un DVD player cu ecran LCD si  tuner (arata ca un laptop mic) .Am urmatoarea problema : imaginea apare in oglinda ,inclusiv traducerile si meniul care apare pe ecran. Ati mai intalnit asa ceva ? Se poate reseta toata "scula" sau cum as putea sa rezolv ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grosu99

2

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am  intilnit  eu  situatia  aceasta  ,  la  executarea  de  telecomenzi  pt  astfel  de  scule .  ai  2  variante mari  si  late  de  rezolvare  ...

1--  cauti  daca  ai  cumva  buton  de  menu  direct  pe  aparat .  intr-unul  din  sub-menuuri  ar trebui  sa  gasesti  ceva  de  genul  ...flip  sau  mirror .  daca  ai  gasit  asa  ceva ,  apoi  e  simplu  ...te  joci  cu  crucea  sus / jos  sau  stinga / dreapta  ...salvezi  optiunea  ...si  gata  jucarika ...

2--  aceeasi  manevra  ca  si  la  punctul  1-- ,  insa  faza  cu  flip / mirror  se  acceseaza  numai  din  telecomanda  aparatului ...

de-a  lungul  experientei  mele , m-am  intilnit  si  cu  situatia  1-- ...si  cu  situatia  2-- .

cel  mai  des  am  intilnit  aceasta  facilitate  la  proiectoarele  tv ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări