sesebe Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 (editat) Mi s-a casunat de asa ceva. Stiti ce firma din Ro face chestii de astea sau eventual stiti de unde as putea achizitiona mecanismul sau canapeaua completa. Editat Februarie 9, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 De ce nu scrii la firma care a postat pe YT, ca poate vand si in Romania. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 9, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2022 Mi-e frica ca imi cer pe canapea cit pe o masina noua de lux. Probabil ca am sa scriu si acolo dar doar daca nu am nimic concret de la colegi. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Totusi, iti trebuie un produs de calitate. Gandeste-te cate frecari si ce fiabilitate la mecanica iti trebuie ca sa se comporte bine in timp. La cautare "pat pliant" apar si poze cu paturi incastrabile in perete. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Mă gândeam şi eu la aşa ceva, dar la ce scoruri se ridică....îţi trece iute. Link spre comentariu
Geza Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Eu am cumparat de la somproduct acum vreo 5,6 ani. A fost 4000 lei. Sunt practice dar calitatea lasa de dorit. Trebuia sa schimb suruburile care tin casetele cu arcuri ca erau de 6mm, si la prima deschidere, s-au rupt. A mea e cu mecanism cu arcuri (2x9 arcuri) dar nevasta mea nu o poate ridica. Daca acum ar trebui sa-l cumpar. Nu as cumpara. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 29, 2022 Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 N-am reusit sa dau de vinzator......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum