Mihai dc Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Va salut, as vrea sa găsesc pe cineva care lucrează în domeniu si să-mi zică ce tip de carote să-mi cumpăr? Hss sau cu tungsten? Link spre comentariu
emil.gabor Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 La 08.02.2022 la 18:02, Mihai dc a spus: Va salut, as vrea sa găsesc pe cineva care lucrează în domeniu si să-mi zică ce tip de carote să-mi cumpăr? Hss sau cu tungsten? Am și hss și cu carbura . Dar la thundertools sunt mai ieftine cele Cu carbura , deci am mers pe carbura și am fost mulțumit cu ele . Si am și gaurit un otel Manganos care hss nici nu îl zgâria . Deci probabil tot pe carbura voi merge . Dezavantajul este ca riscul de ciobire este mai mare decat la hss dar nu am simțit sa fie mai putin viabile Link spre comentariu
Mihai dc Postat Martie 8, 2022 Autor Partajează Postat Martie 8, 2022 Mulțumesc, bună precizarea, nici nu ști cât de important e pentru un începător oarecum în găurire cu carota sa primească un sfat de la cei ce au experienta în domeniu ca urmează să-mi cumpăr un set de carote ca par mai ieftine la set, doar cele mari de 100 le cumpăr la bucata, deodată am achiziționat o bormașina cu talpa magnetica bosch noua, apoi vor veni și cartele ca coasta și ele cât jumătate din prețul mașinii de găurit, și creau sa le folosesc și pe cea mare G40 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum