hilbert edita Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Cuptorul cu microunde scoate scantei. Probabil s-a defectat din cauza ca am pus o farfurie cu mancare, pe care este pictat probabil ceva model cu continut de metal (nu am observat inainte de a o baga in cuptor).A scos scantei in partea dreapta si a mirosit a ars. Am scos farfuria dar si cu alta farfurie fara metal are aceeasi problema. Merita reparat sau sa-l arunc?Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Vedeţi cum arată fereastra de micafolie din dreapta incintei cuptorului.Dacă e înnegrită şi afumată, trebuie schimbată urgent.Am înlocuit recent unui fost coleg de şcoală ferestrele de micafolie fiindcă aveau acelaşi simptom, pocnituri şi scântei în dreptul deschizăturii din dreapta. Se găsesc astfel de folii pe internet.Un exemplu: https://www.emag.ro/folie-mica-placa-microunde-200x250mm-mica200x250/pd/D17033MBM/?X-Search-Id=cad1f5d37f3df81bf34e&X-Product-Id=60111911&X-Search-Page=1&X-Search-Position=11&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum