George Mardare Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Buna ziua, Am avut instalata pe telefon aplicatia ewelink dar am sters-o deoarece mergea greu. Dupa aceea nu am mai putut sa o instalez deoarece aplicatia Magazin Play nu o mai gaseste (gaseste numai “ewelink remote gateway” si „ewelink camera”). Am verificat pe alt telefon si aplicatia se poate instala. Am incercat sa incarc aplicatia ewelink prin scanare si in acest caz imi apare pe telefon linkul de instalare, dar imi apare si o nota care ma informeaza ca telefonul nu este compatibil cu aplicatia care nu se poate incarca. Va rog mult sa ma ajutati. Cu stima, George Mardare Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 (editat) Probabil ca ultima versiune nu mai e compatibila cu sistemul de operare. Ce puteti face: 1. Update sistem de operare telefon. 2. Daca telefonul nu accepta update de sistem de operare, din cauza de hardware incompatibil, trebuie cautata aplicatia Ewelink offline. Adica in loc de download din Play, o sa descarcati o versiune mai veche (fisier APK) din alta sursa. Adica scrieti in Google Ewelink APK old versions. Uitati aici : https://ewelink.en.aptoide.com/versions Apoi instalati acel APK. PS: n-am testat, nu stiu daca merge ceva din pagina indicata si instalati pe riscul dvs. Eu am instalat Netflix cu metoda descrisa de mine pe un mediabox si a mers. Editat Februarie 7, 2022 de Mircea Link spre comentariu
zsjkuki Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 4 ore, George Mardare a spus: Buna ziua, Am avut instalata pe telefon aplicatia ewelink dar am sters-o deoarece mergea greu. Dupa aceea nu am mai putut sa o instalez deoarece aplicatia Magazin Play nu o mai gaseste (gaseste numai “ewelink remote gateway” si „ewelink camera”). Am verificat pe alt telefon si aplicatia se poate instala. Am incercat sa incarc aplicatia ewelink prin scanare si in acest caz imi apare pe telefon linkul de instalare, dar imi apare si o nota care ma informeaza ca telefonul nu este compatibil cu aplicatia care nu se poate incarca. Va rog mult sa ma ajutati. Cu stima, George Mardare Buna O instalezi pe un alt telefon dupa care clonezi aplicatia pe telefonul tau,La Huawei merge sunt in aceeasi situatie cu un telefon Huawei. Bafta Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Schimbi telefonul cu unul din zilele noastre. Link spre comentariu
zsjkuki Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 49 minute, modoran a spus: Schimbi telefonul cu unul din zilele noastre. Serios??Pe telefoanele noi Huawei nu mai ruleaza aplicatia Magazin Play fiind al lui Google. Vorbeam de telefoane din zilele noastre. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Instalezi aplicatia pe un telefon acceptat in google. Extragi apk-ul cu apk extractor apoi copiezi/instalezi apk-ul pe telefonul dorit. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Acum 20 ore, zsjkuki a spus: Serios??Pe telefoanele noi Huawei nu mai ruleaza aplicatia Magazin Play fiind al lui Google. Vorbeam de telefoane din zilele noastre. Nu e cazul initiatorului, el are magazin play, dar un model foarte vechi ce trebuie schimbat neaparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum