Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

but90 ,Bus50

Daniel Daniel Johny

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Daniel Daniel Johny

5

• BRANCA

1

• validae

1

• sorinas

1

N-ai spus cãte buc vrei.Mai că aş zice că şi BUX20 ar merge.Mai uşor şi de găsit.Acu depinde şi unde le foloseşti.

Din seriile moderne de 250w nu poţi alege nimic?

Link spre comentariu
Acum 22 ore, BRANCA a spus:

N-ai spus cãte buc vrei.Mai că aş zice că şi BUX20 ar merge.Mai uşor şi de găsit.Acu depinde şi unde le foloseşti.

Sunt folositi la un convertizor cc pentru un electrocar vechi de prin anii "80 .Ar merge si Bux20.

Acum 1 oră, sorinas a spus:

BUT90 iti dau eu , daca nu ai gasit.

k.

Ai Pm Sorinas.

Editat de Daniel Daniel Johny
Link spre comentariu

De ce nu foloseşti mosfeţi ? Sunt mai buni pentru invertoare fiindcă au cădere mică de tensiune în conducţie.Bineînţeles, dacă schema se poate modifica uşor pentru folosirea lor..

Link spre comentariu

Deocamdata incerc cu originalele sau echivalenti.Nu prea am timp sa fac adaptare...plus ca are o rezistenta arsa si sarita pe care trebuie sa ii tatonez valoarea cu un potentiometru))

Am uitat sa spun cit imi trebuie...6 bucati  el avind 4 buv18A dintre care unul ars.Sau doua buv 18A.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 07.02.2022 la 17:06, BRANCA a spus:

Am cumparat 4 de la userul Sorinas caruia ii multumesc.Oferta e inca valabila .6 buc sau mai multe m-ar interesa.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări