shopy Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Salutare! Placa provine de la un amplituner lovit se pare in butonul de volum... ca urmare sunt doua fisuri si mai multe trasee intrerupte. Doresc o reparatie cat mai buna, care 'sa tina'. Placa v-o trimit prin curier (oriunde in tara) si tot asa la trimiterea ei inapoi. Rog oferte pe PM. Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Acum 1 minut, shopy a spus: Salutare! Placa provine de la un amplituner lovit se pare in butonul de volum... ca urmare sunt doua fisuri si mai multe trasee intrerupte. Doresc o reparatie cat mai buna, care 'sa tina'. Placa v-o trimit prin curier (oriunde in tara) si tot asa la trimiterea ei inapoi. Rog oferte pe PM. Multumesc! In ce oraș? Link spre comentariu
shopy Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Sunt in Bucuresti dar o trimit oriunde. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Eu as putea sa o fac dar sunt în Oradea. Link spre comentariu
shopy Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Nu-i problema. Cat costa? Eventual pe PM Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Si eu o pot face fara probleme Link spre comentariu
shopy Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Spuneti oameni buni si costul, altfel vorbim degeaba... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Ai mesaj privat Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 La 07.02.2022 la 17:31, shopy a spus: Nu-i problema. Cat costa? Eventual pe PM Nu pot trimite pm ai căsuța plina. Link spre comentariu
shopy Postat Februarie 9, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2022 ''Folosit 20% spațiu mesagerie''... Placa a ajuns deja la Florinel TV. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Acum 23 ore, dan cod a spus: Nu pot trimite pm ai căsuța plina. Cred ca aveti dumeavoastra o problema cu mesageria . Am incercat sa va trimit mesaj :"dan cod nu poate primi mesaje." Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Acum 33 minute, bogdyyyy a spus: Cred ca aveti dumeavoastra o problema cu mesageria . Am incercat sa va trimit mesaj :"dan cod nu poate primi mesaje." Ma uit sa vad. Am mai șters mesaje sper sa mearga Link spre comentariu
shopy Postat Martie 16, 2022 Autor Partajează Postat Martie 16, 2022 Se poate inchide, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate