validae Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Nu mai folosesc IE de mulţi ani, probabil nici mulţi dintre colegi de altfel.Doar Opera şi Mozilla Firefox.Nu se putea încărca schema ca poză pe un site extern ? Link spre comentariu
Craciun Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 (editat) Si daca incarcam pe site extern il puteai deschide? E acelasi format. Uite atasat doar poza cu schema: Editat Februarie 8, 2022 de Craciun Link spre comentariu
validae Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Mă refeream la încărcarea unei poze cu schema sau printscreen.Mersi, acum am văzut despre ce schemă e vorba, mi-e foarte cunoscută de altfel, l-am întâlnit nu demult personal şi pe Nicu (niq.go.ro) Am încercat mai demult schema oscilatorului folosit ca senzor de atingere.Nu mi-a funcţionat atunci, dar nu aveam osciloscop ca să văd dacă oscilează şi ce influenţă are caroseria.Cred c-o să mai fac odată acest oscilator să-l încerc.Mi-ar fi plăcut să fac un astfel de senzor, cuplat doar la o sirenă. Chiar şi atunci nu am înţeles cum de masa montajului, cuplată la senzor poate fi influenţată de prezenţa cuiva din exterior.Asta fiindcă montajul nu are contact cu Pământul... Apoi am citit comentariul lui @franzm despre o ,,împământare,, a caroseriei.Dar nu-mi amintesc ca în documentaţia originală, autorul să fi specificat ceva de o împământare a maşinii.. Link spre comentariu
Craciun Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 (editat) Salut Vali, Am incercat un workaround sa salvez ce am copiat din fisier si am reusit ceva cu PowerPoint, vedeti mai jos: alarma.pptx Editat Februarie 8, 2022 de Craciun Link spre comentariu
yo3fhm Postat Februarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2022 Buna dimineata oameni buni, Merci frumos pentru raspunsuri ! @franzm: acum am vazut ca mi-au raspuns si ceilalti. E nebunie la serviciu, n-am avut timp sa intru pana acum. @validae: fisierul ala mht se poate deschide direct cu Microsoft Word (eu am 2007), nu numai cu IE. Dar cred ca merge si cu Libre Office. Poti incerca, sa vezi. Linuxul il folosesc mai mult la serviciu, pe partea de networking. Acasa am nevoie mai mult de Windows, ptr aplicatiile specifice pe care le rulez. Am si un Ubuntu pus pe un laptop uitat pe sub TV, dar nu mai tin minte daca am pus pe el vreun Office (de care-o fi) ca sa fi testat daca merge sa deschid mht-ul ala, asa ca trebuie sa incerci tu daca vrei, sa vezi ce zice. Daca merge, anunta-ma si pe mine, sa stiu. Merci ! @Craciun: Salut Daniel, am deschis schema, ma voi uita pe ea printre picaturi, ca-s strans cu usa acum. Niq.ro vad ca are un blog: https://nicuflorica.blogspot.com/ Pe ELForum, de mult, a mai fost un topic foarte scurt: Senzori de atingere/proximitate , dar numai cu incercari. Ma voi documenta mai serios pe tema, dar ii rog si pe ceilalti colegi care ar putea avea informatii, scheme si idei, sa fie amabili si sa le posteze pe aici. Din mai multe, o iesi ceva. Inca nu am pus un curs catre o directie anume, strang idei ! Cu multumiri, Cezar YO3FHM Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2022 Partajează Postat Februarie 10, 2022 Schema postată de Crăciun nu are datele bobinei oscilatorului.Sau sunt pe o anexă unde n-am observat-o.Oricum, cred că un senzor industrial cu microunde e mai sigur, nu mai trebuie să ,,împământezi,, caroseria http://tehniq.uv.ro/senzor/senzor_2.jpg Link spre comentariu
yo3fhm Postat Februarie 11, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2022 (editat) Salve Validae! La 10.02.2022 la 9:24, validae a spus: cred că un senzor industrial cu microunde e mai sigur Mai mult decat sigur ca ai dreptate (rad eu, dar nu glumesc). Voi cauta printre cunoscutii mei pe cineva care se ocupa de alarme si sa particip la o sedinta de consultanta, ca sa pot lua decizia cea mai potrivita. Nu zic ca pe vremuri, solutiile respective or fi oferit ceva satisfactii, dar in cazul meu vreau sa merg la sigur si sa am cat mai putine injuraturi (din cauza alarmelor false!). Pentru asta, trebuie o solutie mult mai profi, e foarte clar. Oricum, las topicul deschis pentru orice alte continuari si dupa cum am mai spus, atunci cand voi fi rezolvat ceva, voi mentiona care sunt solutiile pe care le-am adoptat si la ce rezultate am ajuns. Ii salut pe toti ceilalti colegi si va urez tuturor un week-end cat mai misto ! Cezar YO3FHM Editat Februarie 11, 2022 de yo3fhm Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 (editat) ceva de genu https://www.bestautovest.ro/senzor-proximitate-cu-microunde-dual-zone-senzor-perimetru-pentru-alarma-auto.html https://www.edotec.ro/pandora-vs23-senzor-perimetral-cu-microunde-si-doua-zone.html Editat Februarie 12, 2022 de kinderu56 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 La 07.02.2022 la 23:44, yo3fhm a spus: Sigur, daca as fi hot, parca n-as avea tupeul de a opera aceasi masina inca odata. Ai impresia ca isi fac o lista cu numerele de la masinile praduite, ca sa nu faca paguba de doua ori la un proprietar? Urmaresc cu interes subiectul, ma intereseaza finalul. Daca ar fi dupa mine, as merge pe varianta cumparata de gata, parca e mai sigura si cu mai putina bataie de cap, dar probabil ceva mai scumpa. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Februarie 13, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2022 30 minutes ago, doru3160 said: Ai impresia ca isi fac o lista cu numerele de la masinile praduite, ca sa nu faca paguba de doua ori la un proprietar? Salut Doru, nu-mi fac nici o iluzie! Dar am intins si niste antene mai putin conformiste prin cartier, daca prind ceva semnale DX, intru la vanatoare. Si nu singur. Daca pun mana pe oricare dintr-o gasca de-asta, va fi vai de el. 30 minutes ago, doru3160 said: Urmaresc cu interes subiectul, ma intereseaza finalul. Daca ar fi dupa mine, as merge pe varianta cumparata de gata, parca e mai sigura si cu mai putina bataie de cap, dar probabil ceva mai scumpa. Pana la final, mai dureaza, ca e pe teava documentarea. Cu siguranta voi cauta ceva in zona industriala dedicata, n-am de gand sa pierd (acum) timpul cu conceptie. Sincer, nici nu cred ca mi-ar iesi la fel. Am multe altele pe cap ptr a mai sta sa gandesc si la asa ceva, cand exista variante consacrate de-a gata. 9 hours ago, kinderu56 said: ceva de genu https://www.bestautovest.ro/senzor-proximitate-cu-microunde-dual-zone-senzor-perimetru-pentru-alarma-auto.html https://www.edotec.ro/pandora-vs23-senzor-perimetral-cu-microunde-si-doua-zone.html Multumesc , colegule ! 73 de Cezar YO3FHM Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 1 oră în urmă, yo3fhm a spus: Daca pun mana pe oricare dintr-o gasca de-asta, va fi vai de el. Sa nu uiti sa-i dai una si din partea mea, ca si eu ii am la suflet, desi la mine inca nu au ajuns, dar nu ma consider imun. La noi a fost acum cativa ani o perioada cand s-au spart la propriu toate masinile marca Logan. Nu au furat nimic din interior, doar si-au facut mana la spart usile. Au facut oamenii patrula de noapte. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 (editat) Alarma cu pager a fost la datorie!(saracul Logan cate pietre a primit cand verificau masina daca are alarma) Am pus camera in dreptul autoturismului si prin magie au disparut persoanele suspecte!!(in bara de la batatorul de rufe aveau pachete de prafuri) Editat Februarie 13, 2022 de q_acdc Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 @yo3fhm, ce ai mai facut cu sistemul antifurt? Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Numai sa nu agati ceva cu improvizatia aia... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum