Cristinel Adomnicai Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Am tv horizon 55hl7530u ves550Qnda-2d-n11 si nu mai merge,il pun in priza se aprinde ledul normal dar cand il aprind incepe a clipi ledul dar la ecran se aprind doar ledurile pe spate.se aprind si se sting mereu,ledul rosu se aprinde si se stinge mereu.am nevoie si eu de un soft,t-conu este AUO mulțumesc. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Ce şasiu foloseşte? Link spre comentariu
Cristinel Adomnicai Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 17MB13-0S Link spre comentariu
Cristinel Adomnicai Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 La ce am vazut eu pe tabla in el scrie LG daca la asta va referiți mulțumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 De ce nu il duceti la service ? .cu soft usb riscati sa-l stricati mai rau .. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 (editat) Nu va mai obositi sa postati, pentru ca userul e poate un copil sau vre-o clona care vrea sa faca misto de userii, am primit si eu un mesaj privat de la el si nu are nici-o noima niciun inteles precum nu are nici-o postare de-alui din topicul acesta..... Editat Februarie 8, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum