Mojave Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 (editat) ": Editat Februarie 6, 2022 de Mojave Link spre comentariu
Mojave Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Aveti grija ce declarati, d-l Octavian Cezar Vener. Unele chestii par copilaresti, pana se ajunge la. Nu as vrea sa stiti la ce " la " se poate ajunge. Link spre comentariu
Mojave Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 (editat) /// Editat Februarie 6, 2022 de Mojave Link spre comentariu
Mojave Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 (editat) Sincer venisem de la o intrunire cu niscai baieti locali in care probasem experimental si frumos un motor Stirling . Ala care merge la flacara, ptr profani. Ptr prosti. tot cu flacara merge. Si vad o ghertzoiala radioamatoriceasca la topicul meu, cu receptorul Waxiba, pus din bun simt la " discutii diverse ". E rusine omenirii sa va spuna voua oameni ! Vreti instructie, o veti avea.. cand ma imbat. Cand nu ma imbat. nu existati. Editat Februarie 6, 2022 de Mojave Link spre comentariu
Mojave Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 Mai aveti si tupeu in plm sa imi cereti indicativ ca ascultator ! Dar daca intru peste epavele voastre cum ma numesc ?? Peste convorbiri de 2 bani, in " traficul " RA ! Nu am avut interes sa intru, mi se rupe ce 5-9-8 sayonara discutati voi. Dar daca va mananca....hai sa ne conversam. Legal sau ilegal cu Nato sau plm....un mic avertisment, uneori msa plictisesc si am chef de conversatii ! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Omule, mergi la un psihiatru şi tratează-te.Şi nu-ţi mai face conturi, nu avem nevoie de măscărici. Link spre comentariu
Postări Recomandate