icar Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Am achizitionat o mufa BNC "cu prindere tip menghină" A lucrat cineva cu asa ceva? Intreb asta, pentru ca nu reusesc sa ma prind cum se asambleaza! Desfasurata, ea arata asa (pisele sunt puse in ordinea de asamblare) Nu exista nici un "umar" pe care sa se prinda, prin presare, cu ajutorul primei piese din dreapta, tresa cablului ecranat, asa ca acesta se smulge extrem de usor din mufa!!! Asta ar fi una. Apoi, practic, nu exista nici un pic de loc intre pin si piesa rosie, un inel de cauciuc, asa ca este imposibil de lipit cablul pe pin! Doar introduci firul in gaura pinului si...gata? Ma poate ajuta/lamuri cineva? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Se lipește firul central cât mai fin doar la interiorul pinului.Folosesc mufe asemănătoare și așa se montează.Tresa se prinde între șaibă și piulița finală.Ca să eviți smulgerea pui un manșon termocontractibil peste îmbinare sau dai o tură cu bandă izolatoare. Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 (editat) Kurt J. Lesker Company | BNC Feedthroughs Cabling Instructions & Specifications | Vacuum Science Is Our Business Editat Februarie 4, 2022 de grosu99 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2022 Multumesc Validae, buna ideea cu mansonul. Multumesc grosu99 pentru link! Total lamuritor! Am schimbat, la aparatura, sau am montat, zeci de BNC-uri, dar aveai loc de lipit cablul pe pin, iar tresa se bloca, cu o saiba, pe un umar, nu mai iesea de acolo, veac! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum