Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufa BNC

icar

Postări Recomandate

Am achizitionat o mufa BNC "cu prindere tip menghină"

A lucrat cineva cu asa ceva? Intreb asta, pentru ca nu reusesc sa ma prind cum se asambleaza!

Desfasurata, ea arata asa (pisele sunt puse in ordinea de asamblare)

293116768c54b8803dfac5a901befcf044f16cf8

Nu exista nici un "umar" pe care sa se prinda, prin presare, cu ajutorul primei piese din dreapta, tresa cablului ecranat, asa ca acesta se smulge extrem de usor din mufa!!! Asta ar fi una.

Apoi, practic, nu exista nici un pic de loc intre pin si piesa rosie, un inel de cauciuc, asa ca este imposibil de lipit cablul pe pin! Doar introduci firul in gaura pinului si...gata?

Ma poate ajuta/lamuri cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

2

• validae

1

• grosu99

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Se lipește firul central cât mai fin doar la interiorul pinului.Folosesc mufe asemănătoare și așa se montează.Tresa se prinde între șaibă și piulița finală.Ca să eviți smulgerea pui un manșon termocontractibil peste îmbinare sau dai o tură cu bandă izolatoare.

Link spre comentariu

Multumesc Validae, buna ideea cu mansonul.

Multumesc grosu99 pentru link! Total lamuritor!

Am schimbat, la aparatura, sau am montat, zeci de BNC-uri, dar aveai loc de lipit cablul pe pin, iar tresa se bloca, cu o saiba, pe un umar, nu mai iesea de acolo, veac!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări