Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu sunetul

zainea

Postări Recomandate

salut. Am o problema cu sunetu.Cand ma duc la volume control sa vad la ce nic#vel sunt volumele imi zice " there aare now activer mixer devices avaiblle.To instalt this mixer device go to control panel,click prionters and other hardware,and then clikc add hardware". Am facuyt acest lucru dar tot nu am sunet si imi apare acelasi lucru cand ma duc la volume control . ce tre sa fac ca sa imi recapat sunetu? va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

3

• frantuzu_lan

2

• MifTy

1

• Dr4g0n

1

Top autori în acest subiect

baga un restart la pc apoi dute la placa de retea si activeaza firewalu windowsului pt placa de retea si nu o sa mai ai probleme ;)Start->Control Panel->Network Connections=>Local Area Connection->Properties->->Advance->Settings->On APoi Ok iar apoi o sa iti mai apara pe mijlocu ecranului programele care se conecteaza la net o sa iti ceara block sau unlock si le dai unlock la tot ce iti apare si asta e trb si nu o sa mai ai probleme Cineva are un virus pe retea sau ceva de gen care la ceilalti din lan le ia sunetu e ca un flood ceva de gen ..

Link spre comentariu

am windows nemesis 4 titan edition e la fel ca xp

adică ai un XP modat şi unattendat, şi cu 1001 de chestii şi "tweakuri" care mai mult îţi strică jucăria, eh???dă-l afară, şi pune un XP sp2 normal.o să fii suprins că ai rezolvat problema!!!
Link spre comentariu

man io stiu ce am vb akolo ca sunt patit de situati daca scoateam cablu de net mergea pc-ul si 4 zile cu sunet cum bagam cablu de net dupa 30 min adio sunet si imi spunea ca nu am driver instalat si cu toate ca aveam dupa un restart revenea la loc pt un timp si iar incepea scuze pentru greselile de ortografie :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări