Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor telecomanda televizor led

voicuvoicu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• voicuvoicu

3

• validae

2

• modoran

1

• Cosmin Marian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bună ziua domnule, eu vă recomand să cereți ajutor și domnului Nicu Neagoi meneger Electrosib, firmă din Sibiu care se ocupă și cu telecomenzi dedicate și programabile. Nr. telefon 0728145627,numai bine cu respect Cosmin 

Link spre comentariu

Putin probabil sa aveti ce face cu telecomanda, chiar daca gasiti una compatibila, pe cablu nu cred ca prinde nimic ( analogic ? - daca o sti standardul PAL - prin America nu se foloseste ), iar pe HDMI ( daca are ) cred ca merge si fara telecomanda.

Link spre comentariu

Are ce face cu ea, îi cumpără un receptor care ,,ştie,, şi cablu...dar ar trebui să încerce şi cu ceva universale cu scaner.Poate are noroc şi nimereşte ceva coduri compatibile.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, voicuvoicu a spus:

cer ajutor pentru indentificarea unei telecomenzi MFY pentru un televizor led

272841781_1697227140488493_6019042652531493252_n.jpg

Dupa cum se vede din poza, "balaurul" se pare ca are doar receptie analog + dvb-t (terestru), daca avea sasiu Vestel se putea transforma usor din dvb-t in dvb-c, dar fiind sasiu chinezesc, transformarea din dvb-t in dvb-c se poate face doar cu rescriere de soft.., aici nu are rost sa intindem discutia pentru ca nu sa dat nici serie sasiu, nu sa dat nici modelul ecranului...etc. Despre cod de telecomanda nu stiu ce sa zic, pentru longer exista un cod universal 95847 transformat in MFY = 5325

Link spre comentariu

nu face nicio comanda cu codul MFY 5325

am incercat cateva coduri scrise de mine intr un caiet si am gasit cod MFY 155 de tv blaupunkt

Editat de voicuvoicu
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări