voicuvoicu Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 cer ajutor pentru indentificarea unei telecomenzi MFY pentru un televizor led Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Bună ziua domnule, eu vă recomand să cereți ajutor și domnului Nicu Neagoi meneger Electrosib, firmă din Sibiu care se ocupă și cu telecomenzi dedicate și programabile. Nr. telefon 0728145627,numai bine cu respect Cosmin Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Putin probabil sa aveti ce face cu telecomanda, chiar daca gasiti una compatibila, pe cablu nu cred ca prinde nimic ( analogic ? - daca o sti standardul PAL - prin America nu se foloseste ), iar pe HDMI ( daca are ) cred ca merge si fara telecomanda. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Are ce face cu ea, îi cumpără un receptor care ,,ştie,, şi cablu...dar ar trebui să încerce şi cu ceva universale cu scaner.Poate are noroc şi nimereşte ceva coduri compatibile. Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Februarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2022 televizorul e adus din Germania si are meniul ca la vortex Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Căutaţi la Auchan telecomanda universală Selecline LM-T006 Eu cu asta am control la Vortex şi multe alte modele.E o telecomandă ieftină la ce oferă. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Sau asta https://www.flanco.ro/telecomanda-universala-hama-12306.html Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 Acum 4 ore, voicuvoicu a spus: cer ajutor pentru indentificarea unei telecomenzi MFY pentru un televizor led Dupa cum se vede din poza, "balaurul" se pare ca are doar receptie analog + dvb-t (terestru), daca avea sasiu Vestel se putea transforma usor din dvb-t in dvb-c, dar fiind sasiu chinezesc, transformarea din dvb-t in dvb-c se poate face doar cu rescriere de soft.., aici nu are rost sa intindem discutia pentru ca nu sa dat nici serie sasiu, nu sa dat nici modelul ecranului...etc. Despre cod de telecomanda nu stiu ce sa zic, pentru longer exista un cod universal 95847 transformat in MFY = 5325 Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Februarie 8, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2022 (editat) nu face nicio comanda cu codul MFY 5325 am incercat cateva coduri scrise de mine intr un caiet si am gasit cod MFY 155 de tv blaupunkt Editat Februarie 8, 2022 de voicuvoicu Link spre comentariu
Perju Virgil Marian Postat Martie 29, 2022 Partajează Postat Martie 29, 2022 IR. 1027 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum