ZPE Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 Salutare, Intreb si eu aici daca cineva a folosit (si a gasit pe plan local) un PD trigger (Power Delivery trigger). Poveste: Dupa cum stim, anumite power bank-uri ofera incarcare rapida pe diverse standarde si unul mai nou, Power Delivery. Ce este un PD trigger? Un mic device cu intrare USB-C si iesire mufa cu surub de diverse marimi cablu, dotat cu un magic button. Ce face un PD trigger? "Convinge" un power bank printr-un buton de selectie, ca este nevoie de voltaj dincolo de 5V, respectiv 9V, 12V si chiar 20V, voltaje care corespund diverselor standarde de incarcare rapida la telefoane, respectiv 20V pentru anumite laptop-uri mai moderne. Repet la final intrebarea: A folosit cineva (si a gasit pe plan local) un PD trigger (Power Delivery trigger)? Multumesc. Link spre comentariu
ZPE Postat Iulie 24, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2023 Nu stiu daca este interesat cineva de subiect sau daca se pot pune link-uri pe forum dar asta este ce cautam eu: Modul declansator PD si QC, 5V, 9V, 12V, 15V (sigmanortec.ro) Link spre comentariu
digitalelectron Postat Octombrie 30, 2023 Partajează Postat Octombrie 30, 2023 (editat) Salut, daca te intereseasa am eu model ce merge pana la 20V cu max 5A https://www.publi24.ro/anunturi/bucuresti/?q=al3x+decoy Editat Octombrie 30, 2023 de digitalelectron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum