franzm Postat Februarie 8, 2022 Partajează Postat Februarie 8, 2022 Acum 12 ore, BRANCA a spus: Mă feresc de produse turceşti. Asa sa faceti. Sa-mi ramâna mie mai multe. Ca fata de alea olandeze, astea macar au gust si au vazut holda si soare. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 9, 2022 Administratori Partajează Postat Februarie 9, 2022 La 03.02.2022 la 14:25, doru3160 a spus: Daca mananca pisica, poti fi sigur ca e un produs bun de consum. Intradevar, aveti dreptate Eu de ceva timp am inceput sa mananc soareci Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 34 minute, Badman a spus: Intradevar, aveti dreptate Eu de ceva timp am inceput sa mananc soareci Asta e tare. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 1 oră în urmă, Badman a spus: Eu de ceva timp am inceput sa mananc soareci Am militat întotdeauna pt ideea ca gusturile nu se discuta. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 9, 2022 Administratori Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 45 minute, doru3160 a spus: Am militat întotdeauna pt ideea ca gusturile nu se discuta. Au gust mai bun decat multe "salamuri" din comert si sunt total bio Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Sunt convins...deocamdata motanul testeaza ce mananc eu, nu testez eu ce mananca motanul. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 4 ore, Badman a spus: Eu de ceva timp am inceput sa mananc soareci Cand forta de munca adusa din Asia va fi majoritara la noi va trebui sa te reprofilezi ! Soareci, sobolani, lilieci sau viermi ai sa prinzi doar de sarbatori! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Să dea Dumnezeu să vină atâţia asiatici, încât să aibă cine ne plăti pensiile.De şoareci, şobolani şi lilieci nu ducem lipsă... Link spre comentariu
merck Postat Februarie 9, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 39 minute, validae a spus: Să dea Dumnezeu să vină atâţia asiatici, încât să aibă cine ne plăti pensiile.De şoareci, şobolani şi lilieci nu ducem lipsă... Maine daca deschidem poarta .... ne invadeaza! Garantez!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Realitatea din industria alimentara: http://cesamancam.ro/categorii/e-uri Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2022 Partajează Postat Februarie 9, 2022 Asta in loc de pofta buna. Oricum, nu cred ca se asteapta careva sa primeasca in 300g de salam toata lista aia de aditivi alimentari. E ca si cum intr-un antinevralgic, industria farmaceutica ar concentra tot tabelul lui mendeleev. Ca intotdeauna, adevarul e undeva la mijloc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 9, 2022 Administratori Partajează Postat Februarie 9, 2022 Acum 5 ore, merck a spus: Maine daca deschidem poarta .... ne invadeaza! Garantez!!! Vin arabi "refugiati" care nu le prea place sa lucreze Link spre comentariu
Postări Recomandate