Vizitator gabrielf Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 Am trecut zilele trecute printr-un club din Bucuresti si am observat niste incinte acustice profesionale .., pareau romanesti.., cu sigla &Roll ..., stie cineva ce e cu ele??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 http://www.senia.ro Link spre comentariu
Vizitator gabrielf Postat Ianuarie 31, 2005 Partajează Postat Ianuarie 31, 2005 Stii cumva ceva despre ele??cum sunt ? .., calitate ,etc..am intrat pe site.., am vazut acolo ce si cum dar as fi interesat de ce se aude prin targ despre ele de la cei ce le-au folosit.. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Februarie 1, 2005 Partajează Postat Februarie 1, 2005 folosesc difuzoare eminance din cite stiu eudin ce am ascultat da la volum mic se auzea bine Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 In interior sigur au difuzoare Eminence(scrie pe ele Eminence Inside; &Roll).Este un joc de cuvinte. Link spre comentariu
Vizitator gabrielf Postat Februarie 9, 2005 Partajează Postat Februarie 9, 2005 Ce vrei sa spui prin jocul asta de cuvinte?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum