Tarcea Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Salutare tuturor, am cumparat anul trecut un Nissan Qashqai J10 din 2011. Pe linga eternele probleme pe care le are o masina SH si pe care le-am rezolvat deja, a ramas una destul de suparatoare pe care nici unul dintre cele 4 service-uri la care am fost nu a putut fi depistata. Esp-ul nu-l mai pot activa daca apuca sa se incalzeasca motorul. Dupa ce s-a incalzit motorul ramane off. Unii mi-au spus ca ar fi de la caseta de directie care a fost sudata intr-un service din Bucuresti, - pt ca inainte nu aveam problema cand caseta era doar crapata. daca ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns, va rog! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Cati martori ai aprinsi in bord? Unul sau 2? Adica e si cel de ESP si cel de ABS? Si ce motorizare este? Link spre comentariu
Tarcea Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 La 01.02.2022 la 19:27, edyson a spus: Cati martori ai aprinsi in bord? Unul sau 2? Adica e si cel de ESP si cel de ABS? Si ce motorizare este? Am doar ESP-ul și mai un cod de martor care ar fi senzorul de oxigen(sonda lambda) care a apărut de curând. ABS nu am. Motorizarea e 1.6 benzina, aspirat natural Link spre comentariu
Tarcea Postat Februarie 6, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2022 De asemeni daca am comutatorul ESP e pe on, in curbe mașină face niste zdruncinaturi urate și-mi clipește ESP-ul. Dacă îl dau off nu mai face nimic. Menționez și faptul că am avut caseta de direcție sparta și a fost sudată (nu știu dacă contează cu ceva) la un service in București. Coincidenta sau nu, cam de când a fost sudată au apărut problemele cu ESP Link spre comentariu
validae Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Foarte probabil au afectat ceva cabluri când au sudat. Link spre comentariu
Tarcea Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 Offf! Mulțumesc validae! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum