Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Esp-ul nu-l mai pot activa daca apuca sa se incalzeasca motorul

Tarcea

Postări Recomandate

Salutare tuturor, am cumparat anul trecut un Nissan Qashqai J10 din 2011. Pe linga eternele probleme pe care le are o masina SH si pe care le-am rezolvat deja, a ramas una destul de suparatoare pe care nici unul dintre cele 4 service-uri la care am fost nu a putut fi depistata. Esp-ul nu-l mai pot activa daca apuca sa se incalzeasca motorul. Dupa ce s-a incalzit motorul ramane off. Unii mi-au spus ca ar fi de la caseta de directie care a fost sudata intr-un service din Bucuresti, - pt ca inainte nu aveam problema cand caseta era doar crapata. daca ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns, va rog!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tarcea

4

• YO9IBC

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

La 01.02.2022 la 19:27, edyson a spus:

Cati martori ai aprinsi in bord? Unul sau 2? Adica e si cel de ESP si cel de ABS?

Si ce motorizare este?

Am doar ESP-ul și mai un cod de martor care ar fi senzorul de oxigen(sonda lambda) care a apărut de curând. ABS nu am. Motorizarea e 1.6 benzina, aspirat natural

Link spre comentariu

De asemeni daca am comutatorul ESP e pe on, in curbe mașină face niste zdruncinaturi urate și-mi clipește ESP-ul. Dacă îl dau off nu mai face nimic. Menționez și faptul că am avut caseta de direcție sparta și a fost sudată (nu știu dacă contează cu ceva) la un service in București. Coincidenta sau nu, cam de când a fost sudată au apărut problemele cu ESP

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări