Vizitator vilitopor Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 La un RC auto de pe Solenza, cred ca e Philips, se poate face o modificare pentru o intrare semnal auxiliar?. Ma gandesc sa folosesc un mp3 player portabil ca sursa de semnal. Stiu ca sunt modulatoare FM dar se pierde din calitate iar casetele adaptor fac un zgomot... si pierde pe zona frecventelor inalte(am testat una).Ma gandeam la o legatura chiar la iesirea din capul de redare. Sau poate este mai bine la iesirea din montajul RC?Dar cum alimentez amplificarea?. Precizez ca am notiuni de incepator in ale electronicii. Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 Citeste si aici ... http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=14479 Link spre comentariu
Vizitator vilitopor Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 M-am documentat dupa link-ul postat de ionut20 si am legat un cablu pe iesirea integratului de la preamplificatorul casetofonului cu un jack stereo de 3.5 al celalalt capat, prin care preiau semnal de la mp3. In casetofon am introdus o caseta fara banda si role. Problema e ca se aude un usor zgomot de fond, generat probabil de capul de redare si preamplficator. Cum scap de el? Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 incearca sa inseriezi pe cablu un potentiometru si vezi cum se comporta Care e sursa de semnal? Link spre comentariu
Vizitator vilitopor Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 incearca sa inseriezi pe cablu un potentiometru si vezi cum se comporta Care e sursa de semnal?Mp3 player(cu citire din memoria proprie). Semnalul generat nu este foarte puternic, pentru a avea un volum similar cu cel al posturilor de radio, trebuie sa reglez volumul MP3-ului cam la 70-75% Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum