edyon Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Salutare la toată lumea. Am o intrebare legată de masina mai sus menționata. Orice program as folosi il duce la capat doar ca display ul clipeste incontinuu si nu stiu ce sa i fac. Alimentarea și scurgerea sunt in regulă,scame jos nu are,de tambur nu e agațat nimic.Face asa dupa ce mi a sugerat funcția Reimprospatare haine,am dat ok la inceput apoi am oprit programul tot din aplicația de pe telefon.Am inchis masina din buton si asta a fost tot.Cand sa i bag alt program de haine am vazut ca display ul clipeste 1 sec aprins cu 1 sec stins cam asa.Cod de eroare nu mi afișeaza,autodiagnoza i am dat si nu mi a gasit probleme. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Ceva procedură de Reset nu are ? Link spre comentariu
edyon Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Mai mult ca sigur are dar nu l am gasit eu până acum, mai caut Link spre comentariu
edyon Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Vad ca dupa aprox 2 ore trasa din priza si a revenit,am rulat si un alt program de aceasta data manual nu prin aplicatie si a mers perfect dar nu am depistat cauza. Exista in cartea tehnica cateva coduri de eroare pana la 7 clipiri. Ce trece de 7 clipiri fara cod afisat pe ecran se recomanda a se lua legatura cu centrul de service, fiind in garantie.O sa vad daca mai face figuri, multumesc oricum. Link spre comentariu
Costacara Postat Decembrie 9, 2023 Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Am cumpărat astăzi mașina de spălat rufe Candy rápido, toate programele care le folosesc apar clipind tot timpul programului și pe culoarea roșie !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum