Janos.ro Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 (editat) Buna tuturor. Televizorul fratelui meu s-a defectat la 2 luni dupa iesirea din garantie. Mi l-a trimis mie sa il rezolv, dar din cauza spatiului limitat nu prea pot sa-l desfac ca sa identific LED-urile. Va scriu ce informatii am, poate stie cineva ce barete are, ca sa pot comanda si sa-l desfac doar pentru reparatie. VISION TOUCH 50" LED TV MODEL: VTTV AND504K Display: CX500DLEDM MODEL: LE-50P28 MODEL NO: LE-50P28UDSA22 Are mainboard: TP MT5522S PC822 Am gasit aici niste barete dupa codul CX500DLEDM dar nu stiu daca sunt potrivite. Televizorul are un singur circuit pentru alimentare barete, la display pleaca 4 fire, care sunt legate paralel 2 cate 2 in mufa, deci conectorul e cu 2 pini. Deoarece nu se mai aprinde deloc, nici unul dintre circuite nici cu testerul, nu pot sa-mi dau seama nici macar cate LED-uri si de ce tensiune sunt in barete. Va rog, daca stie cineva, ajutati-ma sa rezolv problema asta. Toate cele bune, Janos P.S. Vad, ca aici un coleg zice de 4 barete cu cate 9 leduri la 6 Volti.... (Alt televizor, acelasi display CX500DLEDM) Nu mai stiu ce sa cred Editat Ianuarie 31, 2022 de Janos.ro Link spre comentariu
lucadorin Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 La tv-urile chinezești cam greu...nu prea poți fi sigur până nu desfaci! Am pățit eu la Samsung, același model de tv avea barete diferite... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 E absolut necesar să-l desfaci.Nu cred că nu ai chiar niciun loc deasupra unui şifonier sau pe sub un pat să bagi tv-ul desfăcut.... Nu o dată s-a întâmplat să se cumpere barete ce nu trebuiau fără să se desfacă tv-ul.Şi nu cred că vrei asta...după ce cumperi ce nu trebuie, e greu să mai scapi de ele. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Are Tavi ceva : https://www.piesetv.ro/TV/eshop/15-1-Module-TV/35-2-Benzi-LED-uri-pentru-backlight/5/6696-MS-L1586-V2-2017-02-07-pozitia-FL329 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 De alea vorbea şi colegul.Dar există întotdeauna riscul ca un tv să fie echipat cu două modele de barete... Link spre comentariu
stefank Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 plus ca la diagonala de 50 trebuie lucrat cu grija la demontarea displayului , chiar si la montare , cumperi baretele si constati ca nu mai ai in ce sa le montezi Link spre comentariu
Janos.ro Postat Februarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2022 Buna tuturor. Am ascultat de ratiunea voastra si m-am decis sa desfac ecranul. Din pacate, fiind chinezarie, nici acum nu sunt mai destept. Anexez pozele facute de pe barete (sunt 4 barete x 9 leduri) Eu cred, ca baretele au modelul CX50D09-ZC23AG-05 Daca e asa, atunci cred ca o sa gasesc doar in China, local nimic... Ceva pareri? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 16, 2022 Partajează Postat Februarie 16, 2022 Incercati aici > Badila Vasile <[email protected]> Link spre comentariu
Janos.ro Postat Februarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2022 Multumesc, incerc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum