Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati primit asemenea "felicitare"?

merck

Postări Recomandate

Corect cu amenzile în Vest!Nu iartă ăia nimica.Cum zic tot timpul:"acolo n-ai voie 1000 de chestii şi ai voie una"...

Îl văzură-ţi pe ţar la Beijing?Mai comută robinetul de gaz spre China...Să le arate vesticilor că au unde vinde şi că,la o adică,li s-ar fâlfãi de sancţiuni!Am văzut şi reacţia promptă americană...

Meciul de "box" americano-rus continuă...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

26

• merck

18

• BRANCA

10

• doru3160

9

Top autori în acest subiect

Acum 22 minute, Mircea a spus:

Si nu e normal sa iti iei amenda ca te comporti ca un salbatic? 

Incep sa cred ca esti dus rau de tot daca ti se pare normal sa urli pe strazi. 

Drum bun, m-am lamurit cu cine ma intretin!

O iei prea dramatic.
Poftim, canta o melodie pe strada, recita o poezie mai tare iubitei de peste gard. Canta-i la chitara.
Sigur se va gasi un cetatean american care sa sune repede la politie pentru ca i-ai afectat intimitatea, linistea, proprietatea si .. etc.
In halul asta de degradare umana au fost adusi. Notiunile de 'vecin' , 'coleg' ... sunt pe cale de disparitie. Gresesc ? Este normal asa ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Liviu.La soră-mea,în Canada,a fost caz de reclamaţie cu stup albine."Dacă vine o albină de la vecinu' şi mă înţeapă"?!Ca atare vãndut stupul!...

În Germania un caz real.Case de vacanţă la "Cucuieţii din Deal",în pustietate.Reclamaţie de la vecinu' că vine fumul de la grătar la el!!Ca atare stins grătarul!...

La noi e libertate/"sălbăticie" inke...Da' cred că va veni "civilizaţia" şi peste noi.Nu vom scăpa!

Link spre comentariu
Acum 4 minute, BRANCA a spus:

În Germania un caz real.Case de vacanţă la "Cucuieţii din Deal",în pustietate.Reclamaţie de la vecinu' că vine fumul de la grătar la el!!Ca atare stins grătarul!...

Or fi doua Germanii?

Cetățenii unui oraș german, TERORIZAȚI de un grup de copii români și bulgari: „Nu sunt pregătit să mă ascund în spatele obloanelor închise în plină zi”

Primarul districtului Quartdt poate înțelege foarte bine disperarea cetățenilor: „Chiar și poliția își atinge adesea limitele aici. Ei duc copiii la părinți dacă prind unul, iar un sfert de oră mai târziu sunt din nou pe drum”.

Link spre comentariu

Civilizatia si respectul fata de vecini e atata vreme cat confortul tau nu se caca in confortul vecinului.

Vad iar basme si inchipuiri expuse ca litera de lege. Evident, romanii din Canada nu aveau autorizatie de stuparit. Daca stuparitul ar fi fost permis si autorizatia obtinuta, putea sa se dea vecinul cu curul de pamant, stupul ramanea la romani in curte.

Insa, lucrurile facute "romaneste" sunt impotriva legii. Faptul ca nu cunosti legea sau nu te interesezi e vina ta. Faptul ca nu stai la bloc in oras nu inseamna ca poti face orice caci esti la periferie sau la tara. Lectia sigur nu a fost invatata. Romanii sunt victimizati iar!!!

Ca fapt divers, undeva la fo juma de ora de oras, legea zice ca poti creste 5 gaini, dar nici un cocos. De unde stii tu ca puiii cumparati nu sunt si cocosi?!

Link spre comentariu

Sa stam linistiti, ca orice rau are si binele lui. 

Societatea moderna creeaza " crize " pentru a tine in frau o populatie in crestere. Si evident, atunci cand creezi o problema, ai solutia si esti Salvatore de la Patria 

....Vom scapa mintenas de " pandemie "....asta e primul efect frumos al noului " conflict" :))) 

Ce mai Coronavirus...e vechi si nu mai e in trend :P 

Link spre comentariu

Mojave.La modul în care cresc,hiperbolic,numărul mijloacelor de supraveghere audio-video,mijloacele de supraveghere pe bază de inteligenţa artificială,nici nu e nevoie de o nouă pandemie!N-o să poţi face un pas fără să fii controlat/înregistrat!

Uitaţi-vă la filmele SF şi vedeţi că tot mai multe chestii din ele apar în viaţa reală...

Link spre comentariu

Rammstein.Văd că-ţi place viitorul...ăla pe care chinezii îl aplică azi pe uiguri!Ce te face să crezi că în Vest nu va fi la fel?!

Stai să înceapă crizele mondiale,aia alimentară,aia de materii prime,ş.a.m.d.Ai impresia că totul se poate face din computer fără suport material??Crezi că perioada asta de prosperitate,de consumism fără număr, nu se va sfârşi mãine,poimâine?

Deja creşterea preţurilor la gaz şi energie e un pic de ciocănit la uşă...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Rammstein a spus:

Allahu Akbar 

Ai belit-o. Astea-s cuvinte cheie, urmărirea a început instant. Nu te uita în urmă, și nu fa mișcări bruște. 

Sper sa se prindă ca a fost doar un citat, și sa nu ma urmărească și pe mine. 

Link spre comentariu

Cine sa va urmareasca oameni buni??? Pai daca treci pe langa o moschee (era sa zic sinagoga :85 => faceau evreii infarct) auzi de zeci de ori Allahu Akbar in timpul slujbei lor

Link spre comentariu

Bună remarca lui Doru!"Sigur" a intrat Rammstein "pe ţeavă"!Alături de ăia cu pistol,gloanţe,dinamită,ş.a...Programele alea automate de supraveghere,intercepţie telefoane, nu fac diferenţa între glume şi chestii adevărate!

Şi apropo de supraveghere şi cenzură pe net.I-aţi văzut pe unii cum se plângeau că li se taie automat unele fraze pe Facebuci??

Se experimentează,se experimentează...

Recomand la cei mai tineri să se înveţe cu mâncatul gândacilor.Sunt tot mai multe voci care susţin necesitate consumului de aşa ceva.Cică se consumă prea multă apă la producerea unui kg de carne!...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Cine sa va urmareasca oameni buni??? 

Habar n-ai... dujmanul veghează, acu' și tu ești în vizor. Cum sa nu știi cine... Soros, reptilienii, oculta mondiala, mai nou Putin, se găsește cine sa te supravegheze. Când mai postezi ceva, sa te uiți în sus poate observi o sclipire de lentila de obiectiv, și nu trebuie uitat coiful din staniol. Pe bune. :rade:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări