Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati primit asemenea "felicitare"?

merck

Postări Recomandate

• Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

26

• merck

18

• BRANCA

10

• doru3160

9

Top autori în acest subiect

Acum 4 ore, doru3160 a spus:

Poate între timp s-a modificat și obiectul muncii la aceasta arma. Când am făcut eu armata, transmisiuni insemna orice activitate care impunea stabilirea și mentinerea unei legături între 2 sau mai multe structuri militare. Ori prin unde radio, ori prin linie telefonica. Prin unde radio, comunicarea se făcea în fonie sau morse. Ce spui tu ca făceai parca nu face obiectul unei activități care sa poată fi numita nici măcar cu indulgență transmisiuni. 

Cuvintele ascultate de tine de la ce sursa veneau? Ca doar nu de la TV, sau de la microfoane de incinta. 

in marea majoritate erau convorbiri ale pilotilor avioanelor de pasageri....

era pe la inceputurile retelei STAR.... care era si despre transmisiuni integrate de mare viteza de date si voce....

Link spre comentariu

Asta cu "felicitările" de concentrare e o glumă proastă.Îi zic glumă ca să nu folosesc alt termen...

Chiar şi în varianta cu ocuparea Ucrainei statele membre NATO nu sunt afectate.Un război între blocurile rivale nu e posibil,deoarece ar implica arme atomice...

Atunci de ce se "agită" unii?Să arate că tropăie şi sunt vigilenţi?!

Disputele de genul ăsta,geostrategice,nu se mai pot rezolva cu,să zicem,un milion de soldaţi la graniţă.Indiferent de ce parte ar fi...Singura cale este un tratat obţinut prin înţelegerea părţilor.

Am mai zis şi altădată,Rusia e pe poziţie defensivă,presată/şantajată economic.Chiar sunt curios dacă va reuşi să obţină neafilierea Ucrainei la NATO!În fond asta e miezul problemei...

Link spre comentariu
Acum 17 minute, BRANCA a spus:

Singura cale este un tratat obţinut prin înţelegerea părţilor.

Da, da, cel mai bun și recent exemplu de buna înțelegere a fost Crimeea. 

Ca majoritatea, nu-i am la suflet pe ruși deși nici cu americanii nu îmi e rușine.

În actuala conjunctura, cam au dreptate și rusii. NATO își mărește zona de influenta pana în coasta rușilor, și se așteaptă ca Putin să-i ignore pana îi intra în casă. Adevarul totdeauna trebuie cautat la mijloc. Partea nașpa e ca acum noi suntem la mijloc... am pățit ca în bancul ala unde ii întreba, vrei cu alifie sau cu vasilina? 

Link spre comentariu

Doru.Crimeea a fost a ruşilor.Stepa ucraineană şi Crimeea au fost ale tătarilor de pe la 1244 la 1700 şi ceva.Ulterior au fost anexate de Rusia.Colonizate la greu cu ruşi,ucrainieni,moldoveni,nemţi,ş.a.

Pe la 1920 sovieticii au creat Ucraina pe un teritoriu aprox celui actual.S-au opus cazacii din Doneţk...Crimeea şi malul Azovului erau în componenţa Rusiei.Până la 1956...

Teritoriul Ucrainei s-a lărgit prin rapturi de la Polonia,Ungaria şi România,după al doilea răzbel mondial...

Link spre comentariu

Acum 2 ore, doru3160 a spus:

Da, da, cel mai bun și recent exemplu de buna înțelegere a fost Crimeea. 

Ca majoritatea, nu-i am la suflet pe ruși deși nici cu americanii nu îmi e rușine.

În actuala conjunctura, cam au dreptate și rusii. NATO își mărește zona de influenta pana în coasta rușilor, și se așteaptă ca Putin să-i ignore pana îi intra în casă. Adevarul totdeauna trebuie cautat la mijloc. Partea nașpa e ca acum noi suntem la mijloc... am pățit ca în bancul ala unde ii întreba, vrei cu alifie sau cu vasilina? 

Parfumata sa fie... :rade:

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 8 minute, doru3160 a spus:

Si Ukraina a cui a fost?

A Romanovilor, apoi, doi anișori în haos, apoi, secera și ciocanul. Crimeea a fost "donata" Ucrainei de cel care bătea cu pantoful în masa. 

Oricum, atunci nu conta prea mult, ca erai ucrainean, gagauz, kirghiz, comanda venea de la Moskva... 

A venit apoi glasnostul, 1991,Boris Eltin... Degringolada. 

Tatuca Putin vrea sa reînvie imperiul Romanovilor, probabil, contextul este altul, marea problema sunt însă focoasele nucleare. 

Editat de yo2mhj
Link spre comentariu
Acum 2 ore, doru3160 a spus:

În actuala conjunctura, cam au dreptate și rusii. NATO își mărește zona de influenta pana în coasta rușilor, și se așteaptă ca Putin să-i ignore pana îi intra în casă. Adevarul totdeauna trebuie cautat la mijloc.

Daca privim lucrurile asa, Bielorusia, satelit al rusilor si o posibila platforma de lansare a unui atac împotriva Europei centrale si de vest, în coasta cui este?

@yo2mhjCare focoase nucleare, ca Ucraina le-a predat demult rusilor?

Editat de franzm
Link spre comentariu

Doru.Simpatică remarca!Evident că în componenţa URSS şi apoi în sfera Rusiei...Ca stat,e unul creat artificial,pe baza vorbitorilor de ucraineană sau "surogate" de ucraineană şi a unor mituri şi legende...

Link spre comentariu
Acum 24 minute, yo2mhj a spus:

Tatuca Putin vrea sa reînvie imperiul Romanovilor, probabil, contextul este altul, marea problema sunt însă focoasele nucleare. 

Exact asta vrea, si nu va fi nici un conflict nuclear. Vor face joc de glezne (alde NATO), vor impune sanctiuni economice si va trece cum a trecut si anexarea Crimeei. Un conflict nuclear nu ar avea rezultatele scontate pt nici una din parti.

Link spre comentariu
Acum 58 minute, franzm a spus:

@yo2mhjCare focoase nucleare, ca Ucraina le-a predat demult rusilor?

Despre focoasele Federației Ruse vorbesc. 

Apropo de predarea lor, asta este(sau ar trebui sa fie) garanția indepentei Ucrainei, girata în 1994.

Dar Ucraina a fost "independentă" atâta timp cât a cântat imnul Rusiei... 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, merck a spus:

Ei au nevoie de carne de tun , deci intrati cu brio in criterii:57!

Eu sint maistru militar clasa a II-a, asa ca  o sa lupt in spatele frontului!  Doamne apara si pazeste sa  se ajunga  la un vreun răzbel!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări