Marele Savant Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 la unitatea care are gard comun cu spitalul? Link spre comentariu
Mojave Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 (editat) Au venit si pe aici 2 instiintari de mobilizare ( 2 stiu eu ) , ambele pentru transmisionisti in rezerva. Sunt convins ca vor mai veni. Si sunt convins ca asta e un test de maturitate/naivitate pentru toti cei care au crezut ca Rusia e in pragul saraciei, ca NATO e Dumnezeu si ne apara de orice rau, ca " prietenia " noastra traditionala cu Ucraina trebuie aparata cu orice pret..........etc etc E frumos sa visezi, departe de fapte....si cu atat mai greu o sa sa fii trezit din vis, direct in fata realitatii. Acum vitejii vorbelor, dau bir cu fugitii. La fel si vitejii NATO. Chiar credeti ca si-ar dori sa dea cineva piept in piept cu gruparea paramilitara WAGNER, cei mai bine pregatiti, dar si cei mai feroce mercenari din lume ? In Siria au asigurat victoria lui Putin, lucru care l-au repetat in anexarea Crimeei. Acum, o parte din ei " impart dreptate " prin Mali si nu numai. Poate ca a venit momentul sa ne trezim, la fel cum o fac, sau au facut-o deja si alte tari membre NATO. Editat Februarie 1, 2022 de Mojave Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Acum 20 ore, Mircea a spus: Tintesti dusmanul in ochi. In primul rand trebuie sa-l uimesc cu ceva, sa faca ochii mari. Dupa aia pot trage linistit. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 @RST (aka Mojave).Păi du-te la oştire, pentru ţară mori.Şi-ţi va fi mormântul coronat cu flori.Vorba lu ,,muma lu Ştean cel Mare,,....Doar cu câteva vrăjeli subversive îi şi dovedeşti pe wagnerieni...chestii de-alea de spion versat care eşti... Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Acum 22 minute, Mojave a spus: Au venit si pe aici 2 instiintari de mobilizare ( 2 stiu eu ) , ambele pentru transmisionisti in rezerva. Sunt convins ca vor mai veni. Si sunt convins ca asta e un test de maturitate/naivitate pentru toti cei care au crezut ca Rusia e in pragul saraciei, ca NATO e Dumnezeu si ne apara de orice rau, ca " prietenia " noastra traditionala cu Ucraina trebuie aparata cu orice pret..........etc etc E frumos sa visezi, departe de fapte....si cu atat mai greu o sa sa fii trezit din vis, direct in fata realitatii. Acum vitejii vorbelor, dau bir cu fugitii. La fel si vitejii NATO. Chiar credeti ca si-ar dori sa dea cineva piept in piept cu gruparea paramilitara WAGNER, cei mai bine pregatiti, dar si cei mai feroce mercenari din lume ? In Siria au asigurat victoria lui Putin, lucru care l-au repetat in anexarea Crimeei. Acum, o parte din ei " impart dreptate " prin Mali si nu numai. Poate ca a venit momentul sa ne trezim, la fel cum o fac, sau au facut-o deja si alte tari membre NATO. Or fi venit pentru cei cu specialitati mai exotice,sa le mai reimprospateze memoria.Un fel de reciclare daca vrei ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Acum 25 minute, yo9hrb a spus: In primul rand trebuie sa-l uimesc cu ceva, sa faca ochii mari. Dupa aia pot trage linistit. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Fu tare asta.... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 In ziua de azi si transmisionistii sunt exotici. Oare exista civili care sa stie telegrafie sa nu fie radioamatori si sa aiba mai putin de 40 ani? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Acum 58 minute, Mojave a spus: Au venit si pe aici 2 instiintari de mobilizare ( 2 stiu eu ) , ambele pentru transmisionisti in rezerva. Bai frate e plin Manzalestiu' de transmisionisti! @Mircea iaca cu cine esti leat la transmisiuni! @Mojave intr-un razboi real te pisi pe gruparea paramilitara wagner, dronele ii fac varza in secunda 2. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Wagner sunt un fel de golani de Colentina. Se dau coiosi cu aia neajutorati. Iar rusii, ca natie, sunt cu nadragii rupti in cur. Si prosti in plus. Am mai zis, stau cu curul pe bani (adica petrol) dar nu stiu sa-l extraga. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Eu totuși nu înțeleg de ce toată lumea așteaptă reacții de la NATO privind ocuparea Ukrainei. Pai Ukraina nu e stat NATO, deci nu ca nu ar fi obligați sa intervină, dar nici nu ar fi legal, conform dreptului internațional. Doar dacă se considera polițai internațional, și se baga în seama în fel de fel de situații pe glob. Ca ii sprijină cu armament și logistica de război, fie. Dar ce treaba au trupele NATO în Ukraina chiar nu e de înțeles. In alta ordine de idei, chestia cu transmisionistii chemați la arme e de rasul curcilor. Și eu ca și ceilalți ce au făcut armata la aceasta arma, aveam principala activitate transmisia și recepționarea semnalelor morse. Pai după 30 ani(cel mai puțin) sa ma cheme la o asa zisa actualizare, mi se pare cel puțin prostesc. După atâta vreme, sunt aproape la fel de bun la asa ceva, cum e și tanti Veta de la aprozar. Iar pt restul aptitudinilor de război, am mai zis... când termina cu trimisul în linia I a parlamentarilor și în general a tuturor coiosilor care s-au îmbogățit pt n generații de pe urma jafului tarii asteia, atunci sa ma cheme și pe mine. Am fost odată generație de sacrificiu. Mai mult nu mai am chef. Link spre comentariu
Mojave Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 1 hour ago, validae said: Păi du-te la oştire, pentru ţară mor Dupa cum cel mai bine dvs stiti, sunt unul din cei care sunt total impotriva apartenentei la NATO, din motive pe care nu le enumar din nou. Mi-ati sters multe postari pe tema asta...probabil ati considerat ca fac politica, dar e un fel de politica ce nu prea inseamna partidul cutare sau cutare. Am depus un juramant militar in care am " zis " ca imi apar Patria. Iar, patria mea NU e Ucraina. Nici NATO si nici in numele altor tembeli care nu au altceva de facut. Acum, la o varsta, nu pot spune ca sunt primul care sare in bocanci cand patria o cere. Doar ca analizez cu seriozitate " invitatia ". Dar cand o cere NATO, sub nush ce pretexte, total neinteresante ptr mine.....nici nu se pune problema. Sunt razboaiele lor, problemele lor. E logic, normal si firesc sa se ofere voluntari simpatizantii Aliantei. N-am nimic impotriva, chira va rog Link spre comentariu
Mojave Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Agenția de Cercetare pe Internet (engl. „Internet Research Agency” sau „IRA”), cunoscută în jargonul rusesc de Internet ca „Trollii din Olgino”, este o companie rusească, cu sediul în Sankt Petersburg, care ia parte la operațiuni de influențare a mediului online în numele guvernului Rusiei. Agenția a utilizat conturi false înregistrate pe rețele de socializare importante, forumuri de discuții, situri de ziare online și servicii de găzduire a materialelor video pentru a promova interesele Kremlinului în politica internă rusă, în Ucraina și în Orientul Mijlociu; ea a încercat să influențeze alegerile prezidențiale din Statele Unite în 2016, sprijinind candidatul Donald Trump. Este o alta " agentie " paramilitara rusa finantata de acelasi nabab care finanteaza Wagner ( baietii de Colentina, vorba lui @Mircea ) Ma gandesc asa retoric....odata ce i-au putut face cartile lui Trump, indiferent ce a zis bizo-electoratul american, daca ma pun pe bune cu el....nu m-o face si pe mine macar consilier de presedinte de ceape la viitorul Sovrom din Manzalesti ? E retoric....vise, taica, vise Link spre comentariu
caesar07000 Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 La 01.02.2022 la 20:34, doru3160 a spus: In alta ordine de idei, chestia cu transmisionistii chemați la arme e de rasul curcilor. Și eu ca și ceilalți ce au făcut armata la aceasta arma, aveam principala activitate transmisia și recepționarea semnalelor morse. Pai după 30 ani(cel mai puțin) sa ma cheme la o asa zisa actualizare, mi se pare cel puțin prostesc. După atâta vreme, sunt aproape la fel de bun la asa ceva, cum e și tanti Veta de la aprozar. n-am facut morse niciodata.... probabil ca la mine s-a terminat stocul.... doar am ascultat cuvinte - engleza, franceza si alte limbi.... si notat in caiet data ora si despre ce s-a vorbit... marea majoritate erau avioane de pasageri.... La 01.02.2022 la 13:52, Marele Savant a spus: la unitatea care are gard comun cu spitalul? nu, biroul improvizat era un container in curtea spitalului militar, si au zis ca sa ma prezint la spital nu la unitatea militara.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 Acum 5 ore, caesar07000 a spus: n-am facut morse niciodata.... probabil ca la mine s-a terminat stocul.... doar am ascultat cuvinte - engleza, franceza si alte limbi.... si notat in caiet data ora si despre ce s-a vorbit... marea majoritate erau avioane de pasageri.... Poate între timp s-a modificat și obiectul muncii la aceasta arma. Când am făcut eu armata, transmisiuni insemna orice activitate care impunea stabilirea și mentinerea unei legături între 2 sau mai multe structuri militare. Ori prin unde radio, ori prin linie telefonica. Prin unde radio, comunicarea se făcea în fonie sau morse. Ce spui tu ca făceai parca nu face obiectul unei activități care sa poată fi numita nici măcar cu indulgență transmisiuni. Cuvintele ascultate de tine de la ce sursa veneau? Ca doar nu de la TV, sau de la microfoane de incinta. Link spre comentariu
Postări Recomandate