Budreala Radu Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 https://postimg.cc/gallery/nB9czS6 Asa arata, nu mai are nicio lampa, noroc că sunt trecute pe capacul din spate; difuzor in stare foarte buna, șasiul se prezintă binișor, cu antena de ferită, nu are transformator de rețea, scrie pe el că funcționează la 110-127 volti! Link spre comentariu
ALVIN Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Salut, vrei sa-l restaurezi? Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Da, asta as vrea... Am un transformator de Carmen, care cred că merge adaptat. Ochiul magic este miniatura, fara soclu! Link spre comentariu
icar Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Pe filamente ai 12,6V, deci traful va trebui rebobinat. Link spre comentariu
vera Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Daca tot vrei sa-l restaurezi, de ce nu-l faci cat mai aproape de original. Tuburile originale, cu filamentele inseriate, se pot alimenta la 230V, f usor. Faci schema cu condensator ca la TV alb-negru romanesti. Tensiunea anodica, nu-i o problema-se rezolva usor cu o rezistenta de putere. Spor Link spre comentariu
icar Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Radioul, la origine, nu a avut traf, sau lipseste din diverse cauze? Daca alimentarea, la origine, era 110V, filamentele se rezolvau usor, iar anodica nu cred ca era peste 130V. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Inclin sa cred că nu a avut, fiindcă fizic, nu prea are unde... Link spre comentariu
Kuki Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 https://www.radiomuseum.org/r/askar_459_u_wood.html# Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 L-am găsit pe net... Askar 459u Există și schema, se alimentează direct cu110- 127v alternativ, filamentele înseriate, fabricat in 1955. Singurul tub existent este ochiul magic, sa vad celelalte, pe unde le găsesc. Link spre comentariu
ALVIN Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 E nitel de munca la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum