Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator bun Harman kardon citation 22,tuning

dr_nick24

Postări Recomandate

buna ziua!

sunt detinatorul amplificatorului mai sus amintit, are un sunet detaliat si precis, dar tin sa cred ca e loc de mai bine.

- pentru cei cu experienta mare in tuning audio, ce conzi  ar fi cruciali de modificat in afara celor de pe alimentare.  accept daca e cazul si indrumari la rezistori. imi pot procura usor rezistori audio precum Vishay RN60/rn65

p.s. nu sunt adeptul Conzilor cu ulei de sarpe, dar Mkp uri gen Wima MKP sunt dispus sa achizitionez.

schema se poate downloda foarte lejer de aici:

https://elektrotanya.com/harman-kardon_citation-22_sch.pdf/download.html

cu stima,

Gabi

Editat de dr_nick24
corectare cuvinte
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dr_nick24

5

• Mircea

2

• Costica Tv

1

• KISS

1

Top autori în acest subiect

Inainte sa inlocuiesti condensatoarele de filtrare, mai bine le masori. Daca dau bine si nu au probleme vizibile, mai bine pui banii numai in condensatoarele de pe calea de semnal. Chiar si dintre cele cu ulei de sarpe. Daca tot ai bugetul.

Insa, e bine de facut o lista cu ele si studiat daca condensatorul cu care inlocuiesti e mai bun sau nu decat existentul de inlocuit. 

Link spre comentariu
La 01.02.2022 la 14:21, dr_nick24 a spus:

Elna silmic II sau un Panasonic FC/FM de ce nu ar fi mai bun ca cele puse pe placa?

colegii de breasla ...nu are cineva timp ? :)

multumesc

Daca dvs stiti mai bine ce va trebuie si ce este bun, de ce nu postati la sectiunea bazar/cumparari ?, cu siguranta ca se va gasi multi userii cu oferte care mai de care avantajoase, pentru ca multi au ramas cu stoc vechi si vrea sa le vanda......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 01.02.2022 la 13:21, dr_nick24 a spus:

Elna silmic II sau un Panasonic FC/FM de ce nu ar fi mai bun ca cele puse pe placa?

colegii de breasla ...nu are cineva timp ? :)

multumesc

Timpul inseamna...bani. Merg si Nichicon, United Chemicon, asta daca sunt cumparati de la firme mari si nu fake de la vreo baraca cu nume de magazin. Eu folosesc frecvent FC si FM de la Panasonic si n-am avut clienti nemultumiti. WIMA, nu prea pun, prefer Cornell Dubilier axiali, PP.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Eu as posta la Servicii daca nu vrei sa faci tu recaparea. Altfel, astfel de topicuri vor aduce opinii diferite care te vor bulversa mai mult decat sa te ajute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări