dr_nick24 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 (editat) buna ziua! sunt detinatorul amplificatorului mai sus amintit, are un sunet detaliat si precis, dar tin sa cred ca e loc de mai bine. - pentru cei cu experienta mare in tuning audio, ce conzi ar fi cruciali de modificat in afara celor de pe alimentare. accept daca e cazul si indrumari la rezistori. imi pot procura usor rezistori audio precum Vishay RN60/rn65 p.s. nu sunt adeptul Conzilor cu ulei de sarpe, dar Mkp uri gen Wima MKP sunt dispus sa achizitionez. schema se poate downloda foarte lejer de aici: https://elektrotanya.com/harman-kardon_citation-22_sch.pdf/download.html cu stima, Gabi Editat Ianuarie 31, 2022 de dr_nick24 corectare cuvinte Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Inainte sa inlocuiesti condensatoarele de filtrare, mai bine le masori. Daca dau bine si nu au probleme vizibile, mai bine pui banii numai in condensatoarele de pe calea de semnal. Chiar si dintre cele cu ulei de sarpe. Daca tot ai bugetul. Insa, e bine de facut o lista cu ele si studiat daca condensatorul cu care inlocuiesti e mai bun sau nu decat existentul de inlocuit. Link spre comentariu
dr_nick24 Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Elna silmic II sau un Panasonic FC/FM de ce nu ar fi mai bun ca cele puse pe placa? colegii de breasla ...nu are cineva timp ? multumesc Link spre comentariu
dr_nick24 Postat Februarie 4, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2022 Upp Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 4, 2022 Partajează Postat Februarie 4, 2022 (editat) La 01.02.2022 la 14:21, dr_nick24 a spus: Elna silmic II sau un Panasonic FC/FM de ce nu ar fi mai bun ca cele puse pe placa? colegii de breasla ...nu are cineva timp ? multumesc Daca dvs stiti mai bine ce va trebuie si ce este bun, de ce nu postati la sectiunea bazar/cumparari ?, cu siguranta ca se va gasi multi userii cu oferte care mai de care avantajoase, pentru ca multi au ramas cu stoc vechi si vrea sa le vanda...... Editat Februarie 4, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
dr_nick24 Postat Februarie 21, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2022 upppp Link spre comentariu
KISS Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 La 01.02.2022 la 13:21, dr_nick24 a spus: Elna silmic II sau un Panasonic FC/FM de ce nu ar fi mai bun ca cele puse pe placa? colegii de breasla ...nu are cineva timp ? multumesc Timpul inseamna...bani. Merg si Nichicon, United Chemicon, asta daca sunt cumparati de la firme mari si nu fake de la vreo baraca cu nume de magazin. Eu folosesc frecvent FC si FM de la Panasonic si n-am avut clienti nemultumiti. WIMA, nu prea pun, prefer Cornell Dubilier axiali, PP. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Eu as posta la Servicii daca nu vrei sa faci tu recaparea. Altfel, astfel de topicuri vor aduce opinii diferite care te vor bulversa mai mult decat sa te ajute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum