Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Hisense Model:H43B7100

Postări Recomandate

Intreb si eu asa de curiozitate, backlightul nu face parte integranta din display ? Adica cine produce displayul il produce cu backlight cu tot ? Sau vine chinezul si spune "eu vreau sa cumpar doar geamurile fara nimic altceva" sa fac 10000000 tv-uri mai ieftin.

Daca-i asa, atunci ce importanta are cine-i producatorul tv-ului sau ce sasiu are ?   Ca sunt Samsung cu display China si invers destule.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, modoran a spus:

Intreb si eu asa de curiozitate, backlightul nu face parte integranta din display ? Adica cine produce displayul il produce cu backlight cu tot ? Sau vine chinezul si spune "eu vreau sa cumpar doar geamurile fara nimic altceva" sa fac 10000000 tv-uri mai ieftin.

Daca-i asa, atunci ce importanta are cine-i producatorul tv-ului sau ce sasiu are ?   Ca sunt Samsung cu display China si invers destule.

nu backlightul led e aparte  in majoritatea tv-urilor,poti avea display samsung cu barete sharp,display lg cu barete chinezesti,exact cum in vestel sånt o multitudine de displayuri dar mai toate au backlight de vestel,mai putin cele mai noi ce au trecut pe barete china,in vestel de 32 am gasit barete china de felul din tv-ul china 32ne4000

Link spre comentariu
Acum 4 ore, AuricaTanase a spus:

Am și eu la reparat acest model  de tv....palpaie ledul..de 2 ori...am testat pe bec 220v/20w...pe alimentarea ledurilor....becul.se aprinde dar ledul.de st by semnalizează fără oprire....e normal asa fiind pe bec???

sånt foarte sensibile la consum mai mic sau mai mare,de ceea ce are dedicat pentru protectie

deci dacå sa schimbat erroarea de led ,e clar cå baretele sånt buba

Link spre comentariu
Acum 14 ore, iuliantv a spus:

sånt foarte sensibile la consum mai mic sau mai mare,de ceea ce are dedicat pentru protectie

deci dacå sa schimbat erroarea de led ,e clar cå baretele sånt buba

Într-adevăr leduri arse,știți unde as putea sa găsesc?în vreo doua locuri nu mai aveau pe stoc.

20220814_122913.jpg

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Acum 14 minute, iuliantv a spus:

sa.l dati jos cu tot cu rama,va asumati un risc enorm,eu personal am bucati de folii dispersoare,tai o fasie si o bag pe sub sticla,se muleaza si merg pe toata marginea o dezlipesc foarte usor,sau folie de radiografie,daca nu v.au ramas folii din displayuri

da, am folie dispesoare

daca nu comandam barete nu ma apucam de el

multumesc

Link spre comentariu

-am reusit sa-l repar

-am lipit ecranul la loc cu banda adeziva pentru barete... sper sa tina

-baretele nu s-au potrivit, este cu doua barete si nu cu trei

-trebuiau astea: https://www.electrosite.ro/cumpara/set-barete-led-tv-hisense-thomson-43-inch-43a7100f-43a7120f-svh425a09-944

-am inlocuit un led ars, cu unul 33 din oferta d-lui Badila... n-am mai inlocuit leduri individual de mai mult de doi ani

-deoarece are doar vreo doi ani sper sa tina

-nu mai primesc asa ceva, ma duc si ma fac paznic

multumesc.

Editat de petreelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări