modoran Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Intreb si eu asa de curiozitate, backlightul nu face parte integranta din display ? Adica cine produce displayul il produce cu backlight cu tot ? Sau vine chinezul si spune "eu vreau sa cumpar doar geamurile fara nimic altceva" sa fac 10000000 tv-uri mai ieftin. Daca-i asa, atunci ce importanta are cine-i producatorul tv-ului sau ce sasiu are ? Ca sunt Samsung cu display China si invers destule. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 1 oră în urmă, modoran a spus: Intreb si eu asa de curiozitate, backlightul nu face parte integranta din display ? Adica cine produce displayul il produce cu backlight cu tot ? Sau vine chinezul si spune "eu vreau sa cumpar doar geamurile fara nimic altceva" sa fac 10000000 tv-uri mai ieftin. Daca-i asa, atunci ce importanta are cine-i producatorul tv-ului sau ce sasiu are ? Ca sunt Samsung cu display China si invers destule. nu backlightul led e aparte in majoritatea tv-urilor,poti avea display samsung cu barete sharp,display lg cu barete chinezesti,exact cum in vestel sånt o multitudine de displayuri dar mai toate au backlight de vestel,mai putin cele mai noi ce au trecut pe barete china,in vestel de 32 am gasit barete china de felul din tv-ul china 32ne4000 Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 (editat) Am și eu la reparat acest model de tv....palpaie ledul..de 2 ori...am testat pe bec 220v/20w...pe alimentarea ledurilor....becul.se aprinde dar ledul.de st by semnalizează fără oprire....e normal asa fiind pe bec??? Editat August 13, 2022 de AuricaTanase Link spre comentariu
iuliantv Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 Acum 4 ore, AuricaTanase a spus: Am și eu la reparat acest model de tv....palpaie ledul..de 2 ori...am testat pe bec 220v/20w...pe alimentarea ledurilor....becul.se aprinde dar ledul.de st by semnalizează fără oprire....e normal asa fiind pe bec??? sånt foarte sensibile la consum mai mic sau mai mare,de ceea ce are dedicat pentru protectie deci dacå sa schimbat erroarea de led ,e clar cå baretele sånt buba Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Acum 14 ore, iuliantv a spus: sånt foarte sensibile la consum mai mic sau mai mare,de ceea ce are dedicat pentru protectie deci dacå sa schimbat erroarea de led ,e clar cå baretele sånt buba Într-adevăr leduri arse,știți unde as putea sa găsesc?în vreo doua locuri nu mai aveau pe stoc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 La d-nul Badila . 90 lei setul .. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Acum 31 minute, dan-a2 a spus: La d-nul Badila . 90 lei setul .. Unde îl găsesc?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 La el la magazin Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Am glumit , ai mp cu oferta si acolo are adresa de mail si nr. de telfon Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Acum 26 minute, Florinel TV a spus: Am glumit , ai mp cu oferta si acolo are adresa de mail si nr. de telfon Ok Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 19, 2022 Partajează Postat August 19, 2022 La 14.08.2022 la 15:09, AuricaTanase a spus: Ok Multumesc....f prompt dl Badila Link spre comentariu
petreelectronic Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 salut, cei care ati demontat ecranul la acest tv, ati reusit sa-l dati jos cu tot cu rama? sau l-ati dezlipit ca aici? multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 sa.l dati jos cu tot cu rama,va asumati un risc enorm,eu personal am bucati de folii dispersoare,tai o fasie si o bag pe sub sticla,se muleaza si merg pe toata marginea o dezlipesc foarte usor,sau folie de radiografie,daca nu v.au ramas folii din displayuri Link spre comentariu
petreelectronic Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Acum 14 minute, iuliantv a spus: sa.l dati jos cu tot cu rama,va asumati un risc enorm,eu personal am bucati de folii dispersoare,tai o fasie si o bag pe sub sticla,se muleaza si merg pe toata marginea o dezlipesc foarte usor,sau folie de radiografie,daca nu v.au ramas folii din displayuri da, am folie dispesoare daca nu comandam barete nu ma apucam de el multumesc Link spre comentariu
petreelectronic Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 (editat) -am reusit sa-l repar -am lipit ecranul la loc cu banda adeziva pentru barete... sper sa tina -baretele nu s-au potrivit, este cu doua barete si nu cu trei -trebuiau astea: https://www.electrosite.ro/cumpara/set-barete-led-tv-hisense-thomson-43-inch-43a7100f-43a7120f-svh425a09-944 -am inlocuit un led ars, cu unul 33 din oferta d-lui Badila... n-am mai inlocuit leduri individual de mai mult de doi ani -deoarece are doar vreo doi ani sper sa tina -nu mai primesc asa ceva, ma duc si ma fac paznic multumesc. Editat Decembrie 23, 2023 de petreelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum