nicuschiopu Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Buna ziua placa digitala la acest model este :RSAG7.820.8752/ROH ,defectul se manifesta palpaie ledul de 3 ori si cam atat .Va rog ceva solutii pentru acest model .Va multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 cel mai probabil soft Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Soft de eMMC Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Ianuarie 31, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Am inteles ca trebuie Soft ma poate ajuta cineva cu un soft pentru acest model si as avea o rugaminte daca se gaseste pentru Stik un soft Va multumesc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Am avut acelasi model cu acelasi defect si a fost o bareta cu leduri. Nu am fost sigur la inceput dar dupa ce am alimentat separat fiecare din cele trei barete m-am lamurit. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 5 minute, Toni Marginean a spus: Am avut acelasi model cu acelasi defect si a fost o bareta cu leduri. Nu am fost sigur la inceput dar dupa ce am alimentat separat fiecare din cele trei barete m-am lamurit. datr totusi la dv cred ca era imagine,daca colegul nu e in stare sa verifice acest lucru,e vina lui Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Februarie 1, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2022 Multumesc domnu Toni Marginean da am desfacut am masurat baretele si una nu se aprinde acesta era defectul. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Acum 8 minute, nicuschiopu a spus: Multumesc domnu Toni Marginean da am desfacut am masurat baretele si una nu se aprinde acesta era defectul. Bine că i-ai dat de cap! Eu nu am găsit 3 barete nicăieri așa că am schimbat doar cea defectă. Sper să țină cât mai mult. Clientul folosea tv-ul cu iluminare spate la maxim. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 Greşeala făcută de unii utilizatori e să pună tv-ul pe peretele opus ferestrelor.Astfel ecranul e iluminat frontal de lumina puternică de afară şi se vede slab, trebuind mărită iluminarea de fundal la maximum.Asta are consecinţele pe care le vedem la leduri.... Link spre comentariu
AuricaTanase Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 La 01.02.2022 la 8:06, nicuschiopu a spus: Multumesc domnu Toni Marginean da am desfacut am masurat baretele si una nu se aprinde acesta era defectul. De unde ați procurat barete?? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Eu le-am cumpărat de lângă Arad dar colegul Nicu nu știu unde le-a găsit. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 (editat) eu am gasit doar un led defect,l-am inlocuit cu unul recuperat din samsung 32j4000(taiat cu tot cu bareta cca 7cm)lipit cu bada termo dublu adeziva, am scazut din service backlight.ul parerea mea e ca nu are rost sa schimbi baretele cånd ai 1-3 leduri defecte,si celelalte nu par fi afectate,cel putin vizibil,cånd alimentarea ledurilor e in serie pe un singur canal si racirea ledurilor e bunå,barete aluminiu,pe carcaså,pagubele sånt mici nu vorbim aici de diagonale mari,unde riscurile sånt destul de mari,si mai bine pui barete noi,sau de lg samsung ,ce sånt printre cele mai påcåtoase posibil acum fiecare face cum crede de cuviintå ,dacå clientul nu se sperie de pretul final Editat August 12, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Acum 4 ore, iuliantv a spus: parerea mea e ca nu are rost sa schimbi baretele cånd ai 1-3 leduri defecte,si celelalte nu par fi afectate,cel putin vizibil, asta se numeste o treaba tiganeasca , desigur ... mai pe romaneste , o reparatie de mintuiala , in cel mai autentic si pur stil romanesc ... 1-- ledurile nu au gura sa spuna cit de uzate sint sau nu sint ... 2-- in timpul functionarii , oricum se aprind toate ledurile odata , asa ca uzura lor este aproximativ constanta , numai ca unele din ele inca nu au ajuns pe marginea prapastiei ...sau dincolo de margine ...acelea defecte , dap ...au ajuns sigur deja in prapastie ... 3-- marca Hisense oricum este o chinezarie de 2 lei , deci ledurile originale oricum sint de slaba calitate ... in lumina celor de mai sus , o reparatie de calitate implica schimbarea TUTUROR ledurilor ...ori barete noi , de calitate ...ori segmente de bareta , noi , de calitate ...insa musai TOATE LA FEL ... eu am un exemplu pe care il comunic clientilor ...voi ati avea incredere sa utilizati un lant metalic din 100 de zale , la care 3 zale sint din plastic ? lantul acela va fi iar bun de munca doar cind toate zalele vor fi din metal ... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 (editat) tipic comunistoid e raspunsul ,,dumitale, tovarase,, cånd nu repari ,poti sa-ti dai cu parerea,cå nu are nici o valoare, din zeci de vestel de 82cm,la care am schimbat 1-3 leduri,nu sau intors nici dupå 1-2 ani de zile,in niciun caz nu sau dus la altul,cå sånt cunostiinte in mare parte,si au pret ,,fårå concurentå,, la mine,cu multi chiar ma intålnesc periodic si ,,se plång,, ca nici de nou nu a tinut atåt asa ca termin.o cu critica ,ti-am vazut comentariile in care sustii ca cele originale tin mai mult ca cele noi,in multe cazuri e total opusul,cele china sånt mai bune ca cele originale,gen,samsung,lg,pe barete de cupru,niste gunoaie Editat August 12, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Acum 2 ore, iuliantv a spus: din zeci de vestel de 82cm,la care am schimbat 1-3 leduri,nu sau intors nici dupå 1-2 ani de zile,in niciun caz nu sau dus la altul,cå sånt cunostiinte in mare parte,si au pret ,,fårå concurentå,, la mine,cu multi chiar ma intålnesc periodic si ,,se plång,, ca nici de nou nu a tinut atåt asa ca termin.o cu critica ,ti-am vazut comentariile in care sustii ca cele originale tin mai mult ca cele noi,in multe cazuri e total opusul,cele china sånt mai bune ca cele originale,gen,samsung,lg,pe barete de cupru,niste gunoaie ai ales varianta care iti convine ... DA , asa este ...la Vestel de 32 de inch tine figura asta , cu schimbatul a doar citeva leduri arse --- oricum e O CIRPEALA , pt ca baretele de Vestel de 32 de inch nu au costat niciodata atit de mult --- ... insa eu nu m-am referit la Vestel in discutia de mai sus ...m-am referit la sasie CHINA PUR-SINGE . asa cum este acest HISENSE , de exemplu ... in alta ordine de idei ...imi mentin parerile ... tu nu ai pregatirea tehnica necesara ca sa-mi dai mie sfaturi DE NICI UN FEL ...MAI AI MULTE DE INVATAT CA SA STII CE-AM UITAT EU DEJA ... baretele pe pertinax si folie subtire de cupru au fost solutia tehnica a anilor de pionierat in domeniul backlight-ului tv cu leduri ...adica 2013 , 2014 , 2015 ... niste ingineri cu cap asa au considerat ei ca este corect la acel moment ... chiar crezi ca esti tu mai destept decit niste armate de ingineri , care chiar au fost platiti sa gindeasca in acest fel ? in afara de asta , banuiesc ca a fost si o strategie comerciala la mijloc ...daca tine prea mult un set de barete , noi --adica ei -- ce mai vindem , ca si produs finit ma refer ? se zice asa ...mai binele este dusmanul binelui ... acum , dupa cam 9 ani ...au descoperit cam toti ca aluminiul de 1mm folosit ca substrat este mai bun ...aia da , baretele originale , daca tv-ul este de firma mare , intotdeauna sint mai bune decit chinezariile --- asta este o axioma indestructibila si imuabila ...drept exemplu ...ia si pune tu un set China in Samsung de 43 de inch din seria UE43 MU ,NU sau RU 7XXX si pune un set original Samsung ... si dupa aceea sa vedem care rezista mai mult in timp , la functionare normala ...? daca tv-ul este de la o firma obscura China sau de aiurea ...atunci chiar este recomandat sa pui barete pe substrat de aluminiu ...sau segmente de bareta , INSA MUSAI TOATE IDENTICE ...SI TOATE ODATA ... cine este depanator profesionist si are orgoliu profesional ...face cum am zis eu mai sus ... cine vrea sa faca o cirpaceala de 2 bani ...face exact cum ai zis tu in citatul din postarea mea anterioara ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum