Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentarea de amplificator audio si curentul necesar

Postări Recomandate

La 01.02.2022 la 20:10, Sharky a spus:

"Muzica" - 27C

image.png.f2dc2ae6b707ac432c9089ae02e601c5.png

Sinus - catre 40C nu vad ca e fix prinderea in zona

image.png.c7f8b4adcf4033fd9b4b816c7e4b0f5b.png

temepratura camerei la podea: ~16C (parter, sub mine am garaje, daca masor la nivelul biroului am 21C)

image.png.d71ff4072fa0479bbabc0d36b1d6fede.png

Am uitat sa fac poza, dar apa din ce tin minte avea 15C initial. Am adus-o din debara.

DEci un delta T de 12C respectiv 23-25C, aproape dublu.

Felicitari.

Din pacate insa, din diverse motive (mai ales legate de propriile egouri ale unora) mai nimeni nu vrea sa bage cu adevarat in seama postarea ta si rezultatele evidentiate de ea, care lamuresc situatia.

Care rezultate erau de fapt prevazute de teorie si care rezultate erau cunoscute decand era bunica fata si au fost si sunt exploatate industrial si comercial de dinainte de a ne fi nascut oricare dintre noi...

Pacat de topic...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

On 2/1/2022 at 3:51 PM, Marian said:

S-a terminat cu modificarea de care vorbeam, in incercarea mea de a fenta o tzara teoria care-mi tot bazaia in cap ca merg departe ( 500W din ETD39 ), am avut parte de un foc de artificii cum n-am avut de cand am invatat sa folosesc pistolul de lipit, imediat dupa revolutie, deci ce incepusem pe topicul didactic cu 2153 nu se va finaliza, imi pare rau ca las inca ceva neterminat insa nu mai merita dupa artificiile de azi care mi-au provocat daune semnificative ( nu ma gandeam ca niste tranzistori pot pocni atat de spectaculos :rade: )...

It's aliiiive, it's alive! :rade:
20220203-165719.jpg

N-ati vazut nicaieri balamucul care e acuma la mine in altelier dar cui ii pasa, important e ca n-a mai iesit fumul magic :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări